Bağcı görüştü, EPDK harekete geçti

AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Alaca, İskilip ve...

01 Temmuz 2015 Çarşamba 15:11
 Bağcı görüştü, EPDK harekete geçti


AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Alaca, İskilip ve Osmancık ilçelerine doğalgaz götürülmesi ile ilgili süreci hızlandırmak için EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret etti.


ÇORUMGAZ’A ilçe işi şebeke dağıtımı için yetki verilmesini isteyen Bağcı, ““İletim hattı BOTAŞ tarafından ihale edilen üç ilçemize doğalgazın ulaştırılması için dağıtım hattı konusunda da bir çalışma yapılmaktadır. BOTAŞ üç ilçeye doğalgaz ulaştırmak için tek bir ihale gerçekleştirdi. İhalede teklifler BOTAŞ tarafından değerlendirilmektedir. Bizim sizden istediğimiz ÇORUMGAZ ile görüşülerek dağıtımın (ilçe işi şebeke) yapılması için yetki verilmesini istiyoruz. Her iki işin yapımı aynı ayda gerçekleşebilir. Daha fazla zaman zaman kaybetmeyelim. Başlattığımız hiçbir işi yarım bırakmayacağız doğalgazı 3 ilçemize ulaştırmak ve zaman kaybetmemek için çaba harcıyoruz” dedi.


Gelişmeler üzerine EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz ÇORUMGAZ Genel Müdürü Kasım Kahraman’ı telefonla arayarak durumu değerlendirmek ve çalışma yapmak üzere Ankara’ya davet etti. EPDK Başkanı Yılmaz, EPDK Dağıtım Daire Başkanı ve ilgili uzmanları arayarak ÇORUMGAZ ile görüşerek dağıtım konusunda firma başvurusunun alınması ve yetkilendirme konusunda çalışma yapılmasını talimatlandırdı. 




Son Güncelleme: 01.07.2015 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.