Bağcı kongre için Çorum’da

Hafta sonu gerçekleşecek olan 5. Olağan İl Kongresi için Çorum’a gelen AK Parti Çorum Milletvekili ve...

23 Ocak 2015 Cuma 16:19
 Bağcı kongre için Çorum’da


Hafta sonu gerçekleşecek olan 5. Olağan İl Kongresi için Çorum’a gelen AK Parti Çorum Milletvekili ve Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Cahit Bağcı, Sungurlu’da incelemelerde bulundu. Sungurlu Ulu Camii’nde Cuma namazını kılan Bağcı, beraberinde eski Belediye Başkanı Ahmet Karacif ve eski İlçe Başkanı Mustafa Lafçı ile birlikte AK Parti Sungurlu İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Bağcı’yı İlçe Başkanı İlyas Özkan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri karşılarken, genel bir değerlendirme toplantısı yapıldı.  Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Özkan; köy, esnaf ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam ettiklerini, hem AK Parti iktidarının hizmetlerini anlattıklarını hem de halkın sorunlarını dinleyip çözüm ürettiklerini söyledi.


Bağcı, daha sonra Sungurlu Fen Lisesi inşaatını inceledi. İncelemede Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atçıoğlu ve şube müdürleri hazır bulundu. Yüklenici firmanın şantiye şefinden bilgiler alan Bağcı, İl Özel İdaresi tarafından ihale edilen yatırım hakkında Genel Sekreter Ömer Arslan’dan da bilgi aldı. Sungurlu Fen Lisesi hakkında bir değerlendirmede bulunan Bağcı, şöyle dedi: “7,3 Milyon TL’ye ihale edilen Sungurlu Fen Lisesi bir Kampüs niteliğini taşımaktadır. Arsası Sungurlu belediyesi tarafından 2012 yılında tahsis edilmiştir. Yaklaşık 10.000 m2’lik alana (100+100) 200 öğrencilik bir Ortaöğretim Pansiyonu da yapılmaktadır. Ayrıca alan içinde bir de Kapalı Spor Salonu İnşaatı da devam etmektedir. Özel İdare Genel Sekreterimizin verdiği bilgiye göre % 36’sı tamamlanmış olup, 2,5 Milyon TL hak edişi ödenmiştir. Kış şartları nedeniyle inşaatta çalışmalar sınırlı yapılabilmektedir. İnşaatların 2015 yılsonu tamamlanarak, Şubat 2016’da eğitim öğretimin 2. yarısında tefrişi yapılarak öğrencilerimizin hizmetine açılması hedefimizdir. İnşaatların tamamlanmasından sonra Fen Lisesi Kampüsümüzün alanına bir de açık (basketbol-voleybol-futbol) spor alanları da inşa edilecek, Sungurlu Modern bir eğitim kampüsüne kavuşacak. Bu yatırımın tamamlanması ile birlikte Sungurlu’da ortaöğretimde yurt sorunu kesinlikle kalmayacak.


Sungurlu İlçe Başkanı Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek;  yatırımlara olan yakın ilgisinden dolayı Bağcı’ya teşekkür etti. Ziyarette ayrıca önümüzdeki haftalara ilişkin bazı yatırımlarla ilgili ziyaretler de planladı.


Son Güncelleme: 23.01.2015 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.