Bağcı, Osmancık’ta moral depoladı

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi...

28 Mayıs 2015 Perşembe 18:45
 Bağcı, Osmancık’ta moral depoladı


AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, seçim çalışmaları kapsamında Osmancık ta bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaret öncesinde Osmancık  Seçim Koordinasyon Merkezi’nde bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi  Adem Candan, Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar eski İlçe Başkanı  Av. Oğuzhan Kaya, İl genel Meclisi Üyeleri Mehmet Yücel Celalettin Aksan ile parti yöneticileri katıldı.


Yapılan açıklamaya göre, Bağcı, esnaf ziyareti ve köy ürünleri pazarı ile sebze ve meyve pazarını ziyarete tti. Hayırlı ve bereketli alışverişler dileyen Milletvekili Bağcı, son 4 yılda Osmancık’a  yapılanları anlatıldığı broşürleri  tek tek vatandaşlara dağıttı. Broşürleri inceleyen Osmancıklılar, “Yatırım ve hizmetlerden dolayı Başbakanımıza ve sizlere teşekkür ediyoruz. Milletvekili seçilince de memleketinizi unutmadınız.2 diye konuştular.


Esnafın yoğun ilgi ve desteği ile karşılaşan Bağcı, desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “ Yeni dönemde yeni projelerle milletimize hizmet edeceğiz. Çorum-Osmancık  Yolu ihale edildiOsmancık bölgesine Organize Sanayi Bölgesi kuruldu. Osmancık Ak Parti iktidarında daha da gelişecektir.  7 Haziran seçimlerinde partimize desteğinizi daha da artırmanızı istiyorum.” Dedi.




Son Güncelleme: 28.05.2015 18:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.