Bağcı tebrikleri kabul ediyor

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı olması Çorum Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu...

23 Ekim 2014 Perşembe 15:34
 Bağcı tebrikleri kabul ediyor


AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı olması Çorum Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı’ya hayırlı olsun ziyaretleri yapılıyor.


Bağcı’ya ilk ziyareti çocukluk arkadaşı ve dayıoğlu SC Endüstri Yönetim Kurulu Başkanı Elektrik Elektronik Yüksek Mühendisi Suat Çalbıyık yaptı. Çalbıyık, Bağcı’yı AK Parti Genel Merkezi beşinci katta bulunan Ekonomi İşleri Başkanlığındaki makamında ziyaret ederek kutladı.


Bağcı’yı daha sonra Sungurlu heyeti ziyaret etti. Sungurlu eski Belediye Başkanı Ahmet Karacif ve Mustafa Lafçı Bağcı’yı ziyaret ederek tebrik etti. Çeşitli görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’da bulunan Ortaköy Belediye Başkanı Taner İspir de Bağcı’yı ziyaret edenler arasında yer aldı. 





Son Güncelleme: 23.10.2014 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.