Bağcı’dan Başkan Aydın’a destek

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Demokrat Parti (DP)’den Dodurga Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alır almaz...

21 Nisan 2014 Pazartesi 19:26
 Bağcı’dan Başkan Aydın’a destek


Geçtiğimiz yerel seçimlerde Demokrat Parti (DP)’den Dodurga Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alır almaz partiden istifa ederek bağımsız olan Mustafa Aydın, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı'yı makamında ziyaret etti.

Bağcı’ya ziyaretinde önümüzdeki 5 yıl için planlanan çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Mustafa Aydın, “Devam eden projelerimiz, tamamlayacaklarımız ve geliştireceğimiz yeni projelerle Dodurga ilçemizi daha da güzelleştirecek ve yaşanabilir hale getireceğiz.” dedi.

‘Dodurga’da önemli projeler hayata geçti’

Aydın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bağcı ise, başarı dileklerini ilettikten  sonra “Dodurga ilçemizde son derece önemli projeler hayata geçirilmiştir. Kanalizasyon arıtma tesisi, kültür ve düğün salonu, Halk Eğitim Merkezi gibi yatırımların tamamlanarak hizmete alınması yanında yeni istihdam alanları kazandırılmıştır. Madenin dışında tekstil önemli bir istihdam alanı olmuştur. Önümüzdeki günlerde ihalesi tamamlanarak yer teslimi yapılan Sulama suyunun yapımına başlanacaktır. Projesi onaylanarak ödeneği temin edilen yurdun yapımına başlanacaktır. İçme suyunun kaynağında bir çalışma yapılarak suyun çoğaltılması sağlanacaktır. Organik tarım uygulama ve yaygınlaştırma çalışmalarına devam edilecek, ceviz eylem planı çerçevesinde cevizcilik yaygınlaştırılacak ve meyvecilikte çiftçi eğitimlerine ağırlık verilecektir" diye konuştu.

‘Spor salonu yakın takibimde’

Aydın görüşmede daha önce başvuruları yapılan spor salonu ihtiyacının karşılanması ile faaliyetlerine ara veren Güreş Eğitim Merkezi’nin tekrar devam etmesi hususlarında Bağcı'dan destek istedi. Bağcı da spor salonu talebinin çözülmesi için bir dizi görüşme yaptıktan sonra, “Spor salonu tıpkı yurt gibi yakın takibimdedir. Bütün bu çalışmaları ve projeleri Bakanlıklar, Mahalli İdarelerimiz ve yerel yönetimlerimizle el birliği içinde çalışarak sonuçlandıracak ve halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.






Son Güncelleme: 21.04.2014 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abc 2014-04-22 09:45:59

il başkanı, ilçe başkanı, il genel meclisi üyesini fotoğrafta göremiyoruz..!!!