Bağcı’dan esnaf ziyareti

AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Cahit Bağcı Yazıçarşı...

16 Ağustos 2015 Pazar 23:45
 Bağcı’dan esnaf ziyareti


AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Cahit Bağcı Yazıçarşı, Dodurga ve Osmancık'ta esnaf ziyareti yaptı.


Ziyaretlerde esnaflarla gündeme ilişkin sohbetlerde bulunan Bağcı, "Seçim sonrası süreci izliyorsunuz. Herşey milletin gözü önünde cereyan ediyor. Hükümet kurma ve koalisyonda yer alma konusunda muhalefet çelişkili tavırlar içinde. Sorumluluktan kaçmaktalar. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?" dedi.

Artan terör olaylarına karşı tek vücut olunmasının gerektiğini ifade eden esnaflar ise, “Koalisyon kurulabilmeliydi. Ama sorumluluktan kaçanları da görüyoruz. Yeniden seçim kaçınılmaz. Millet gerekeni yapacak ve ülkenin huzur ve istikrarı için yeniden AKPARTİ diyecektir" dediler.

Bağcı ise " Genel Başkanımız ve Başbakanımız Koalisyon kurmak için çabalıyor. MHP ile uzlaşı yakalanamazsa yeniden seçim kaçınılmaz. Türkiye bu sıkıntılı süreci de atlatacak ve tekrar istikrar yakalanacaktır bize güvenin. Sorumluluktan kaçan siyasetçileri de iyi görün.

Ülkemizin karşı karşıya kaldığı sıkıntılı ve kritik sürec te siyasette sorumluluk almaktan kaçan siyaset söz konusu. Ancak biz ortak vicdanı savunmaya ve temsil etmeye devam edeceğiz. Toplumların ortak kaderi yoksa huzur ve güven kaybolmuş demektir. Bu badireleri ortak kültürel maya, ortak akıl, ortak vicdan ile atlatacağız. 13 yıldır her türlü vesayete ve teröre karşı mücadele ettik etmeye de devam edeceğiz. Teröre teslim olmayacak ve haklarından geleceğiz. Bize inanın ve güvenin" dedi.



Son Güncelleme: 16.08.2015 23:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.