Bağcı’nın da bir çeşmesi oldu

Çorum Kargı Çobanlar Köyü Dernegi (ÇOBDER) Yönetim Kurulu tarafından yaptırılan...

30 Temmuz 2015 Perşembe 18:20
 Bağcı’nın da bir çeşmesi oldu


Çorum Kargı Çobanlar Köyü Dernegi (ÇOBDER) Yönetim Kurulu tarafından yaptırılan  Cahit Bağcı’ çeşmesinin açılışı, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı tarafından yapıldı.


Açılışta konuşan Milletvekili Bağcı, adına ilk defa böyle bir hayrat yapıldığını ve çok duygulandığını belirterek, ÇOBDER Başkanı Mehmet Aydoğanoğlu'na teşekkür etti.


Bağcı, açılışın ardından ÇOBDER tarafından verilen geleneksel iftar yemeğine katılan AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Ataşehir AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurdagül, Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, il ve ilçe meclis üyeleriyle birlikte iftara katıldı.


İftar yemeği öncesinde ise Bağcı’ya, ÇOBDER Başkanı Mehmet Aydoğanoğlu tarafından yaptıkları hizmetler için plaket verildi.


İftara katılan Çobanlar köyü halkı ve Golaz Köyü Dernek başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve köy muhtarlarına hitaben konuşan Bağcı, Golaz köylerine hizmetlerin devam edeceği müjdesini verdi.


Bağcı daha sonra, AK Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurdagül, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Osman Ünal, Golaz Köyleri Kurucu Başkanı Mehmet Aydoğanoğlu, Golaz köyleri dernek başkanları Selami Topcu, İzzet Çavuş Çor, Şaban Zorluca ve köy muhtarları Emin Aydoğdu, Hüseyin Topcu, Ömer Savaşkan, Murat Çor ile birlikte Golaz köylerini gezdi. (Kargı-Havadis)




Son Güncelleme: 30.07.2015 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.