‘Bağırıp çağırmakla bu iş olmaz’

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatları Ramazan Bayramı’nın ikinci günü bayramlaştı.

30 Temmuz 2014 Çarşamba 15:30
 ‘Bağırıp çağırmakla bu iş olmaz’


Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatları Ramazan Bayramı’nın ikinci günü bayramlaştı.


Parti binasında düzenlenen bayramlaşmaya MHP İl Başkanı Vahit Demiran, Merkez İlçe Başkanı Bekir Çetin ile çok sayıda partili katıldı.


Partililerle bayramlaştıktan sonra bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Vahit Demiran, tüm İslâm âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, “Ülkücü hareket çığ gibi büyüyor, bundan gurur duyuyoruz.” dedi.


Amaçlarının parti üye sayısını 20 bine çıkarmak olduğunu belirten Demiran, “Üye sayımızı artırarak Çorum’da birinci parti olmayı hedefliyoruz. Her Ramazan Bayramı’nda Müslüman kanı akıyor. Biz bunları söyledikçe bazıları kafalarını kuma sokuyor. Unutmayalım ki sustukça sıra size gelecek. Sadece meydanlarda bağırarak, çağırarak bu katillere bir şey yapılamadığı ortadadır. İnsanlarımız duyarsızlaştırılıyor. Eskiden bir şehit olduğunda yer yerinden oynardı. Şimdi ise 3-5 şehit geliyor, kılımız kıpırdamıyor. Neden bir İsrail kadar olamıyoruz? Sınırlarımıza girip insanlarımızı öldürüyorlar. Bize eyalet sistemini yutturamaya çalışmaktalar. Sonra referandum yapıp eyaletlerle bölüneceğiz. Türk milleti büyük bir millettir. Bu topların bir karşını bile kimse alamayacaktır.” dedi.





Son Güncelleme: 30.07.2014 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MI 2014-07-30 19:50:06

Meydanlarda zulme karşı tepkilerini ortaya koyan ve tarafını netleştirmeye yönelik eylemleri "bağırıp, çağırma" olarak gören açıklamada "Neden bir İsrail kadar olamıyoruz? " denilmiş nasıl olacak bu merak ettim doğrusu?

Avatar
oğuz 2014-08-16 13:55:54

ümmet diyorsunuz ya...nerede ümmet?arabistanda ırzına geçilenler mi ümmet?türklerden başka ırzına geçilmeyen kaldımı ki?islam alemini yine arkasından hançerlediğiniz türk milleti kurtaracak.türklerden başka islama hizmet eden kaldı mı ümmet içinde?