Bakan Elvan: ‘Yozgat’a Havalimanı yapacağız’

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, TAV Havalimanları’nın, İstanbul Atatürk ve...

08 Ocak 2015 Perşembe 13:13
 Bakan Elvan: ‘Yozgat’a Havalimanı yapacağız’


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, TAV Havalimanları’nın, İstanbul Atatürk ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı işletmeleri için Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne gerçekleştireceği kira ödemesi kapsamında düzenlenen törende Yozgat’a havalimanı yapacaklarını açıkladı.


Törende konuşma yapan Bakan Elvan, havacılık sektöründeki gelişmelere dikkat çekti.


"YOZGAT'A DA TRAKYA'YA DA HAVALİMANI YAPACAĞIZ"


Havacılık sektörünün gelişmeye devam ettiğini söyleyen Lütfi Elvan, "Biz politika olarak, bakanlık olarak, hükümetlerimiz olarak havacılık sektörünün serbestleşmesini sağladık. Havalimanı sayısı itibariyle ikiye katladık. Birçok havalimanımızı modernize ettik. Çok sayıda modern terminal binaları yaptık. İhtiyaç duydukça da yapacağız. Hakkâri’de havalimanı yapıyoruz, bitmek üzere. Orduda deniz üzerinde havalimanı yapıyoruz, bitmek üzere. Rize'de havalimanı yapımına başladık. Yozgat’ta havalimanı yapacağız. İlave çok sayıda havalimanı yapacağız. Trakya’da da havalimanı yapacağız." dedi.




Son Güncelleme: 08.01.2015 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Herkes birşey alıyor 2015-01-08 13:29:42

yozgat havalimanını alır, çorum da hava alır

Avatar
ak 2015-01-08 14:43:49

çorum dururken yozgat'a havalimanı yapmanın mantığı nedir birisi çıkıp bizi aydınlatsın lütfen. çünkü anlamakta gerçekten zorluk çekiyoruz..

Avatar
Mehmet 2015-01-08 15:18:11

çorum tbmm de kaliteli insanlarla temsil edilemezse böyle olur. adam çıkmaz mı bu memleketten.