Bakan’dan ilçe yolları müjdesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, katıldığı AK Parti İl Kongresi’nde ilçe yolları için...

25 Ocak 2015 Pazar 17:49
 Bakan’dan ilçe yolları müjdesi


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, katıldığı AK Parti İl Kongresi’nde ilçe yolları için müjdeler verdi. İskilip’in Çoruma yeni bir yolla bağlanacağını söyleyen Bakan Elvan, Bayat, Ortaköy, Osmancık ve Uğurludağ’ın yol problemlerini çözeceklerini açıkladı.


Türkiye gündemine ilişkin olarak da değerlendirmeler yapan Bakan Lütfi Elvan, yıllarca Almanya’da yaşayan gurbetçilerin, Türkiye’deki yakınlarına para gönderdiğini, artık durumun değişerek, Türkiye’dekilerin Almanya’da gurbetçi olarak çalışan akrabalarına para gönderir olduğunu anlattı.


Türkiye’nin önünü kimsenin kesemeyeceğinin de altını çizen Bakan Elvan, "Haziran ayı seçimleri, Türkiye'nin önünü açacak bir seçim. Bu seçim, Türkiye'nin gerçek anlamda rotasını belirleyecek bir seçim" dedi.


Kongrede partililere seslenen Bakan Elvan, Türkiye'nin genel seçimler için Haziran ayı içerisinde sandık başına gideceğini belirterek, yeni ve güçlü Türkiye için partilerinin seçimlerden yine zaferle çıkacağını söyledi.


Seçimler için partililerin şimdiden ev ev dolaşarak AK Parti'nin hedeflerini Türk milletine anlatması gerektiğinin altını çizen Bakan Elvan, "Haziran ayı seçimleri. Türkiye'nin önünü açacak bir seçim. Bu seçim Türkiye'nin gerçek anlamda rotasını belirleyecek bir seçim. Ev ev dolaşmaya kapı kapı dolaşmaya sandıkları patlatmaya hazır mısınız" diye sordu.


AK Parti'nin güçlü iktidarı, Türkiye'nin yaptığı yatırımlar ve ülkenin yaşadığı gelişmelerden rahatsızlık duyanların olduğunu vurgulayan Bakan Elvan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye'nin önünü kimse kesemeyecek. O güçlü irade başı dik alnı ak millet devam ettiği müddetçe kimse bizim önümüzü kesemeyecek, bundan emin olunuz. Bizim hedefimiz büyük. Bizim hedefimiz 2023, bizim hedefimiz 2071. Hedefimiz belli. 2023'e kadar neler yapacağımız belli. İnşallah sizler bugüne kadar dimdik ayakta durdunuz, bizler dimdik ayakta durduk. Sizler, 'Türkiye sevdalısıyız' dediniz. Biz de dedik 'Milletimizin sevdalısıyız'. Biz de 'Türkiyemiz’in sevdalısıyız' dedik. Şunu iyi anlayın, biz dünyanın en büyük projelerini gerçekleştiriyoruz, muhalefet itiraz ediyor. Yine dışarıdan bizim gelişmemizi istemeyenler, bu projelerin gerçekleşmeyeceğini söylüyor. Biz, onlara inat bu projelerimizi gerçekleştireceğiz. Bugün Londra'yı Pekin'e bağlıyoruz hızlı tren hatlarımızla. Biz milletimizle birlikte dik durmaya devam edeceğiz."


‘Hızlı tren işletmeciliğinde dünyada sekizinci sıradayız’


12 yıl önce Fransa'dan, Almanya'dan gelenlerin o ülkelerdeki trenlerin hızından bahsettiğini şimdi ise Türkiye'deki hızlı trenlerin konuşulur hale geldiğine dikkati çeken Bakan Elvan, "Almanya'da, Fransa'da yaşayan vatandaşlar 'orada öyle trenler var ki kuş gibi uçuyor' diyorlardı. O kardeşlerimiz Türkiye'ye para gönderiyorlardı. Şimdi sizler onlara para gönderiyorsunuz. İşte farkımız bu. Türkiye güçleniyor ve büyüyor. Hızlı tren işletmeciliğinde Türkiye, dünyada sekizinci sırada. Bunlar hep milletimizin gücü, milletimizin desteğidir" diye konuştu.




Son Güncelleme: 26.01.2015 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayatlı 2015-01-26 15:35:09

sayın editör bakan bey dün ilk olarak bayat 4 km yolu için söz verdi ancak siz o haberi yapmamıssınız bu haber ya alıntı yada dün iyi dinlememissiniz lütfen doğru ve tam haber yapalım...

Avatar
Alamancı Hans 2015-01-26 08:32:51

"o kardeşlerimiz türkiye'ye para gönderiyorlardı. şimdi sizler onlara para gönderiyorsunuz." aynı ülkede yaşadığımıza emin miyiz? ben hiç şahit olmadım almanya'ya para gönderen birine.