'Başbakan elimi öpse onunla TV'ye çıkmam'

CHP Lideri Kılıçdaroğlu mitingte Başbakan'a yüklendi.

11 Mart 2014 Salı 14:06
'Başbakan elimi öpse onunla TV'ye çıkmam'

Partisinin Çorum mitingine katılarak, partililerine seslenen CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu, ağırlıklı olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdiği konuşmasında, “Gelip elimi bile öpse, onunla bu saatten sonra TV’ye çıkmam, bir araya gelmem.” dedi.

Merzifon Havaalanı’na uçakla gelen Kılıçdaroğlu, karayolu ile geldiği Çorum’da direkt olarak Abide Kavşağı’nda hazırlanan miting alanına geçti.

Kendisini mitingde karşılayan çok sayıda partilisini selamlayan Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasına 11.30’da başladı.

Ar damarları var mı?

CHP Milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, CHP Çorum Belediye Başkana Adayı Kenan Nuhut, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere’nin de yer aldığı mitingde, konuşmasının büyük bir bölümünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve 17 Aralık operasyonu üzerine kurgulayan Kılıçdaroğlu, “Tüm bu yaşananlardan sonra, milletin önüne çıkmış oy istiyor. Merak ediyorum ar damarı var mı? Utanmak duygusu insana mahsus bir duygudur.” dedi.

4 bakan 1 başçalan

Rabia işareti yaparak, Başbakan Erdoğan’ın bu işareti yaptığını hatırlatan Kılıçdaroğlu, bu işaretin anlamının, “4 bakan 1 başçalan” anlamına geldiğini söyledi.

Nuhut oldu Metin Nohut

Konuşmasının son bölümünü Çorum’a ayıran Kılıçdaroğlu, Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut’u, Metin Nohut ismiyle anons ederek, “Çorum’a da soyadı nohut olan bir başkan yakışır.” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun Çorum Belediye Başkan Adayı’nın ismini iki kez yanlış söylemesi, parti yöneticilerinde soğuk duş etkisi yaparken, Cengiz Atlas hemen müdahale ederek, sunucuya Kenan Nuhut’un ismini söyledi.

Betoncu Muzaffer'e dersini verin

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye betoncu Muzaffer denildiğinin kendisine söylendiğini aktaran Kılıçdaroğlu,”oradan beton almadan kimse iş yapamazmış” diyerek, seçimlerde Külcü’ye hesap sorulmasını istedi.

Kenan Nuhut’un ismini üçüncü defasında doğru söyleyen Kılıçdaroğlu, gaflarıyla ilgili bir düzeltme gereği hissetmedi. Kenan Nuhut’un aday olduğu gün kendisine, “Seçildiğin gün parti rozetini takmayacaksın, seçildiğin gün herkesin başkanı olacaksın ve herkese hizmet edeceksin” dediğini hatırlattı.

Daha sonra Çorumlu partilileriyle vedalaşan Kılıçdaroğlu, belediye başkan adayları ve parti yöneticileri ile birlikte, miting alanında bulunan kalabalığı selamladı.

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, Çorum mitingi anısına bakır tepsi üzerine işlenmiş bir Atatürk resmi hediye etti. 




habercim19



Son Güncelleme: 11.03.2014 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.