Başbakan’a detaylı bilgi verilecek

AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, geçtiğimiz cuma akşamı Bayat Çukuröz Köyünde 29 evi kül...

16 Kasım 2014 Pazar 14:24
 Başbakan’a detaylı bilgi verilecek


AK Parti Çorum Milletvekili  Cahit Bağcı, geçtiğimiz cuma akşamı Bayat Çukuröz Köyünde 29 evi kül edip kullanılamaz hale getiren yangının ardından bölgeye gitti.


Sabahın ilk ışıklarıyla yola çıkıp köydeki hemşerilerinin yardımına koştuğunu belirten Bağcı, bölgeye ulaşan AFAD ve Kızılay temsilcileriyle görüşerek yangınla ilgili bilgi aldığını ve oluşan hasarı nasıl onarabileceklerini ve halk için neler yapabileceklerini görüştüğünü bildirdi.


Milletvekili Bağcı’nın ziyaretine Bayat Kaymakamı İdris Akça, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü,  Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Arslan, Afet ve Acil Durum Müdürü Elvan Kaya, AFAD ve Kızılay temsilcileri eşlik etti.


Yangında evi küle dönen hemşerileriyle tek tek ilgilendiğini ve kurulan Kızılay çadırlarını yakından incelediğini belirten Milletvekili Bağcı; "Başta Bayat, İskilip, Çorum, Amasya, Çankırı ve Ankara belediyelerimiz ve Orman Bölge Müdürlüğü’nden gelen İtfaiye ve arazözler yangının yayılmasını önlemek için çaba sarf ettiler. Van'dan konteynerler yola çıktı, yaraların en kısa sürede sarılması için gerekli girişimleri yapmak üzere konu hakkında 18 Kasım 2014 Salı günü Sayın Başbakanımıza bilgi vereceğiz. Acılar dindirilecek, mağduriyetler en kısa zamanda giderilecek, yaralar sarılacak. AFAD ve Türk Kızılay’ı büyük bir titizlik ve hızla çadırlarını ve ünitelerini kuruyor. Hemşerilerimizin acısını paylaşıyoruz. Yalnız değilsiniz, yanınızdayız, çok büyük geçmiş olsun." dedi.





Son Güncelleme: 16.11.2014 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.