Başbakan’dan vekillere uyarı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun milletvekillerine belediyeler ve teşkilatlarla ilgili uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

26 Haziran 2015 Cuma 11:28
 Başbakan’dan vekillere uyarı!


Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun milletvekillerine belediyeler ve teşkilatlarla ilgili uyarılarda bulunduğu öğrenildi.


Vatan Gazetesi’nin haberine göre, Başbakan Davutoğlu önce 9 il 58 vekilden oluşan Marmara Bölgesi vekilleri ile ardından 51 vekilden oluşan Karadeniz milletvekilleri ile ayrı ayrı bir araya geldi.


Davutoğlu'nun toplantıda milletvekillerine belediyeler ve teşkilatlarla ilgili uyarılarda da bulunduğu öğrenildi.


Başbakan'ın dikkat çeken bir değerlendirme yaparak, “Biz yerel yönetimlerdeki başarı ve geçmişimiz ve süreç içindeki başarılar ile iktidara geldik, iktidarı sürdürdük. Ancak şimdi çok fazla belediyelerden şikayet geldiğini görüyorum. Milletvekillerimizin belediyelerle daha fazla ilgilenmesini istiyorum. Hangi partiden olursa olsun belli makama gelmiş bir kişinin 3-4 yıl sonra şaşalı bir hayata geçmesi, apartman dairesinden villaya taşınanları görüyoruz. Bunlar kabul edebileceğimiz şeyler değil. Belediye Meclisi üyeliklerine, ilçe yönetimlerine gelen arkadaşlardan evini arabasını değiştirenler, işini büyütenler oluyor. Bunları kontrol edemediğimizde, bizi yıpratıyor” dediği kaydedildi.






Vatan Gazetesi

Son Güncelleme: 26.06.2015 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İmar Rantı Haramsa Gereği Yapılsın 2015-06-26 11:50:22

davutoğlu'nun imar rantı haramdır kardeşimiz olsa kolununu koparırız açıklamalarının uygulanmasını bekliyoruz. haksız kazançlarla ilgili istihbarat desteğiyle komisyon kurulsun,haram lokma yiyenler bedelini ödesinler. vekiller de bu konuda imar rantçıları kadar sorumlu. eğer temiz siyaset yapamayacaksanız aday olmayın!milletin sizi bağrına basmasını istiyorsanız belediye başkanı, meclis üyeleri,il teşkilatları yakın takibe alınsın!!!