Başbakan’ın katılımıyla araç teslimi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yerel yönetimlere ‘Çevre Destekleri’ devam ediyor. Bu kasamda...

24 Kasım 2014 Pazartesi 18:19
 Başbakan’ın katılımıyla araç teslimi


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yerel yönetimlere ‘Çevre Destekleri’ devam ediyor. Bu kasamda; Laçin ve İskilip Belediyesi’ne Yol Süpürme Aracı, Osmancık Belediyesi’ne Atık Su Artıma tesisi için 150 Bin TL, Bayat Belediyesi’ne de Çöp Konteynırları için 50 Bin TL desteği sağlanacak.


25 Kasım Salı günü Saat 14:00’de Ankara’da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı ‘Çevre Yatırımları Açılış ve Çevre Temizlik Araçları Dağıtım Töreni’nde belediyeler araçlarını teslim alacak.


Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Çevre kirliliğinin giderilmesi, çevrenin korunması, iyileştirilmesi ve temizlenmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın yerel yönetimlerimize destekleri devam etmektedir. İhtiyaç ve taleplere göre koordinasyonumuzla araç ve yardımlardan Çorum Belediyelerimiz faydalanmaktadır. Bu yıl içerisinde Ortaköy ve Uğurludağ Belediyelerimize çok amaçlı Yol Süpürme aracı, Alaca Belediyemize de Vidanjör Kamyonu temin etmiştik. Daha önceden onayını aldığımız Laçin Belediyemiz ile İskilip Belediyemize Yol Süpürme Araçlarını da yarın Başbakanımızın katılımı ile teslim ediyoruz. Ayrıca aynı törende; Osmancık Belediyemize Atık Su Artıma tesisi için 150 Bin TL, Bayat Belediyemize de Çöp Konteynırları için 50 Bin TL Çevre Yatırımları kapsamında destek olarak sağlanacaktır. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce’ye katkı ve desteklerinden dolayı Çorum adına çok teşekkür ediyoruz. İlçelerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.





 

 

Son Güncelleme: 24.11.2014 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.