Başbakan’ın selamıyla Yazıçarşı mitingi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un Yazıçarşı Meydanı’nda düzenlediği miting sürüyor.

21 Mart 2014 Cuma 15:59
 Başbakan’ın selamıyla Yazıçarşı mitingi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un Yazıçarşı Meydanı’nda düzenlediği miting sürüyor.


Başbakan için sevgi gösterisi

Türk bayrağı ve parti bayrakları ile meydana gelen partililer parti müziği eşliğinde selamını gönderen AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yoğun tezahürat ve sevgi gösterisinde bulundu. Platformun çevresi ile Osmancık ve Akpınar Caddesi istikametinde kalabalığın sıklaştığı gözlendi.


Alkışlar Muzaffer Külcü’ye

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar, İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün konuşmalarının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş kürsüye çıktı.  Mitingte AK Parti Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Kadın ve Gençlik Kolları ile bazı ilçe teşkilat yöneticileri hazır bulundu.


Başbakan’ın selamı yetti

Yaklaşık bir saat rötarlı başlayan mitingte katılımcıların coşkusu dikkat çekti. Parti müziği eşliğinde gerek Türk bayrakları gerekse parti bayrakları sürekli dalgalandı. Çevre apartmanlar miting coşkusuna eşlik etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dev posterinin asıldığı bir apartmanda ‘Selamın yeter usta bu şehir sana hasta’ dövizi dikkat çekti.


‘Metin Nohut’ hatırlatması

AK Parti İl Başkanı Ahmet sami Ceylan, konuşmasında CHP Genel Başkanı’ndan genel müdür olarak bahsetti. CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut’un ismini Metin Nohut olarak anons ettiğini hatırlattı. Nuhut’un parti parti dolaştıktan sonra CHP’den aday gösterildiğini anlattı, oyunu bile Çorum’da kullanamayacağını iddia ederek, ana muhalefetin hem ülke yönetiminden hem Çorum’dan bihaber olduğunu ileri sürdü.


Külcü’ye ‘esas oğlan’ benzetmesi

Ceylan, konuşmasının sonunda sinema filmlerini örnek gösterip ‘esas oğlan’ diye benzetme yaptığı Başkan Külcü’ye sözü bırakacağını ifade etti.

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, muhalefetin kendi yaptıkları hizmetleri hayal bile edemediğini savundu.


Külcü’nün 2002 Yazıçarşı mitingi hatırlatması

Külcü, 2002 yılında AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Yazıçarşı Meydanı’ndan düzenlediği mitingi hatırlatarak, “Genel başkanımız 2002yılında ilk mitingini Yazıçarşı Meydanı’nda düzenlemişti. O dönemde kendisi milletvekili değildi. Kendisini Çorum’dan uğurladık, Siirt seçimlerinde milletvekili seçildi ve Başbakan oldu. Şimdi onun yol arkadaşını burada ağırlıyoruz. İnşallah bundan sonra da durmak yok yola devam.” dedi. Külcü’nün konuşması sırasında yoğun tezahürat ve alkış aldığı gözlendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, yoğun sevgi gösterileri eşliğinde kürsüye geldi. Çorumlular’ı selamladıktan sonra ülke gündemine ilişkin değerlendirmelere geçti.

Kurtulmuş’un şu anda mitingi sona erdi. Çorum Belediyesi’ni ziyaret edecek.







Son Güncelleme: 21.03.2014 20:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa demircan 2014-03-24 01:46:04

allah icin seviyoru recep tayiperdogan baskanım