Başbakan'la hatıra fotoğrafı

AK Parti Gençlik Teşkilatları Ankara'da

10 Ekim 2017 Salı 15:02
Başbakan'la hatıra fotoğrafı

Çorum AK Parti Gençlik Teşkilatları Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında TBMM'de düzenlenen AK Parti Grup Toplantısı’na katıldı.

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salism Uslu’nun misafiri olan partili gençler, Gazi Meclisi’i gezerek 15 Temmuz gecesi yaşananlar hakkında bilgi aldı.


Milletvekili Uslu,  parti yönetiminde yer alan gençlerle birikimlerini paylaştığını, gençlere yönelitk yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdiğini ifade etti.


Partili gençler program sonunda Başbakan Binali Yıldırım ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

USLU'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan AK Parti Milletvekili Uslu, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse ve beraberinde yaklaşık 100 kişilik heyetin AK Parti Grup Toplantısı’na katıldığını,  Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmasını sık sık attıkları ‘Çorum Seninle Gurur Duyuyor’ sloganı ile kestiklerini, Başbakan Yıldırım’ın da gençlere hitaben, “Geçtiğimiz hafta Çorum harikaydı, Çorum muhteşemdi” ifadeleri ile karşılık verdiğini bildirdi. Grup Toplantısının ardından partili gençler Başbakan Yıldırım ve Uslu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Teşkilatları ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ziyaret etti.


Uslu, ziyarette gençlere hitaben, “Biz Ak Partililer olarak Devletin zaafa uğramaması konusunda herkesten daha duyarlı, titiz davranmalıyız. Siyasi partilerin alternatifi vardır ama Devletin alternatifi zillettir. 15 Temmuz’dan sonra Ak Parti’nin kaderi ile Türkiye’nin kaderi eşleşmiştir. Ak Parti yoksa Türkiye sıkıntıda demektir. Ak Partinin düşüncesi, vizyonu birleştiricidir. Vatan millet aşkıyla dolu, Allah yolunda gayret eden bir gençlik için azimle çalışmaya devam ediyoruz. Bizleri hiçbir karanlık güç korkutamaz. Ülke düşmanlarına en güzel cevap; birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizdir “ diye konuştu.


AK Partili gençler Gazi Meclisi gezerek Uslu'dan 15 Temmuz gecesi yaşanan hain saldırı hakkında bilgiler aldı.












Son Güncelleme: 10.10.2017 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165