Başkan adaylığı ilk başvurusu CHP'den

Çorum Belediye Başkanlığı'na ilk adaylık başvurusunu CHP'den Özgür Kılıç yaptı

18 Ekim 2018 Perşembe 16:25
Başkan adaylığı ilk başvurusu CHP'den

2019 Mart ayında yapılması muhtemel yerel seçimlerde ilk başvuru CHP’den. Önceki dönem Belediye Meclis Grup Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Özgür Kılıç Belediye Başkanlığı adaylığı için başvuruda bulundu.

Özgür Kılıç adaylık başvuru dosyasını  CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi’ye teslim etti. CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi de  CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke ve CHP Gençlik Kolları Başkanı Onur Topkül ile birlikte hayırlı olsun dileklerini ilettiler. CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi CHP’nin Çorumda yerel seçimlere çok sıkı hazırlandığını ve aday adaylarını değerlendirerek Çorum’a en uygun isimle seçim yarışana gireceklerini dile getirdi.

BAVŞURULAR SÜRÜYOR

Çorum Ortaköy ilçesi Aşdağul Beldesi Mevcut Belediye Başkanı Dursun Uzunca yeniden aday olmak için  başvuru yaptı. Dursun Uzunca adaylık başvuru dosyasını CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi’ye teslim etti.

Son Güncelleme: 19.10.2018 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.