Başkan Çatma sözünü tutacak

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, ilçenin üst yapıda uygulanacak düzenlemeler için harekete geçti.

21 Nisan 2014 Pazartesi 15:55
 Başkan Çatma sözünü tutacak


İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, ilçenin üst yapıda uygulanacak düzenlemeler için harekete geçti.

Başkan Çatma, Kaymakam Şuayib Gürsoy, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri,  peyzaj mimar ve uzmanları geçtiğimiz hafta sonu Çatalkara Kültür Sanat Evi, Temenna Parkı, Ulucami etrafı, Tarihi Redif Kışlası, halka açılan Atatürk Orman Çiftliği’nde incelemelerde bulundu. Altyapı çalışmalarının hızla devam edeceğini belirten Başkan Çatma, bu çalışmalara Belediye olarak her türlü katkıyı sunduklarını ve 1,5 yılda tamamlanması için girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Çatma, altyapı çalışmaları sonrasında söz verdiği gibi başta çocuk parkları olmak üzere Belediye tesislerinde ve şehrin ihtiyaç hissedilen alanlarında çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını başlatacaklarını da kaydetti.






Son Güncelleme: 21.04.2014 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.