Başkan ÇRT’yi halka şikayet etti

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Aydın Doğan medyasının, %52 ile seçilen Cumhurbaşkanı'na idam...

21 Mayıs 2015 Perşembe 14:23
 Başkan ÇRT’yi halka şikayet etti


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Aydın Doğan medyasının, %52 ile seçilen Cumhurbaşkanı'na idam manşetini hatırlattı ve isim vermeksizin, şantaj suçlamasıyla mahkemeye verdiği ÇRT'yi kast ederek, "Bunun aynısından Çorum'da da bir tane var, belediye seçimlerinden önce kamerayı alıp Çorum'u gezdiler. Bunların dili var doğruyu söylemez, kulağı var doğruyu duymaz. Fakat 30 Mart'ta bu millet onların kafasını yere eğdi, şimdi kafaları önde eğik durumda." dedi.


www.corumhakimiyet.net’te yer alan habere göre, Benzer yayınların 7 Haziran seçimleri öncesinde de devam ettiğini söyleyen Külcü, "Şimdi yine yapıyor yapacağını, bırakın yapsın." diye konuştu.


Verdiği sözlerin tümünü yerine getirmenin mutluluğu ile her zaman milletin huzuruna çıktığına işaret eden Külcü, şunları söyledi; "Kamera ile gazete manşeti ile hükümet kurmaya alışanlar var. Ağababaları %52 ile idam diyerek mesaj veriyor. Bunlar iktidar tayin etmeye alışmıştı. Çorum'da da var bir tane. Kamerayı alıp caddeleri gezdi, 30 Mart'ta kafasını önüne eğdi. Biz Allah'tan başka hiç kimsenin önünde eğilmeyiz, ancak secdede eğiliriz.


İHL'ler vaktinde hacı ağabeylerin köylerden topladıkları buğday paralarıyla yapılırken, şimdi bizler yapar olduk elhamdülillah. Biz bu milletin dertlisiyiz."




Son Güncelleme: 21.05.2015 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.