Başkan Gül'den SON DAKİKA açıklaması

Belediye Başkanı Zeki Gül, toplantı sonrasında Mustafa Demirer'i aradı, ve...

05 Kasım 2018 Pazartesi 14:13
Başkan Gül'den SON DAKİKA açıklaması

Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti binasındaki toplantı sonrasında Habercim19 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Demirer’i arayarak son dakika açıklaması yaptı.

İlk etapta Mustafa Demirer'in soruyu kendisine yönelttiğini anlamadığını ve o nedenle cevap vermediğini dile getiren Belediye Başkanı Zeki Gül, aday olup olmayacağı ile ilgili şu açıklamayı yaptı. “Çorum gibi Belediye Başkanları görevden alınan illerdeki mevcut belediye başkanları AK Parti Genel Merkezi’nden aday olup olamayacakları konusunda kesin bilgi istediler. Bunun üzerine  AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı’ndan Çorum Belediyesi’ne bir yazı geldi. Bu yazıda “mevcut belediye başkanları aday adaylığı için müracaat yapmayacaklar” deniyor” dedi.

Son Güncelleme: 05.11.2018 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gülüm benim 2018-11-09 00:38:32

Adam aday olamayacağım koltuğu kaptıracağım diye deli oluyor. Demirer adaymısın diye sorduğunda adayım deseydin. Tabi il başkanının yanında biraz zor bunu söylemek. Bu kadar şaibeden sonra adaymı olacağını zannediyor Başkan. Gitti bitti dokuz yıllık krallık

Avatar
Doğrucu 2018-11-09 13:26:38

Aslında gül iyi değerlendiremedi şu bir yılda corumluların gönlünü kazanamadı geldigimiz noktada külcüye kızan gitti diye sevinenler bile şimdi arıyorlar nfk da gençlik merkezlerinde çocuklara test kitapları çantaları bile bu yıl vermedi daha bunun gibi birsürü hizmetin genişletip artması çıtasını yükseltmek yerine kesmesi ve azaltması

Avatar
Gizemli 2018-11-10 23:29:23

Kraldan önce kralcılar aklını başına alırsa iyi olur.