Başkan Pazar turu yaptı

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçedeki pazarcı esnafını ziyaret etti.

12 Temmuz 2014 Cumartesi 13:05
 Başkan Pazar turu yaptı


Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçedeki pazarcı esnafını ziyaret etti.


Esnafın taleplerini dinleyen Karataş, verdikleri hizmet yönüyle pazarcı esnafın esnafının önemli bir sorumluluğu üstlendiğini söyledi.


Vatandaşların rahat alışverişi için ilçe pazarında standartların yükseltilmesini önemsediklerini ifade eden Karataş "İlçe pazarımız köylerimizle birlikte bütün ilçemizin istifade ettiği önemli bir alışveriş alanı. Bölge bazında ticaret hacmi yüksek bir alışveriş merkezi. Dolayısı ile vatandaşlarımızın rahat alışveriş yapabilmeleri için ilçe pazarına önem veriyoruz. Seçimlerden sonraki hem ziyaret yoğunluğu hem de faaliyet yoğunluğu nedeniyle ilçe pazarına ziyaretimizi biraz geciktirmek zorunda kaldık. İlçe pazarının gelişmesi, standartlarının yükseltilmesi için esnafımızla zaman zaman fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz" dedi.


Başkan Karataş'a taleplerini ileten esnaflar ise kendilerine gösterilen ilgiden dolayı da teşekkür ettiler.




Son Güncelleme: 12.07.2014 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.