Batum’un ihracına şerh koyan tek isim

Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum'un CHP'den ihraç edilmesine ilişkin kararın alındığı dünkü Yüksek Disiplin...

12 Aralık 2014 Cuma 16:10
 Batum’un ihracına şerh koyan tek isim


Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum'un CHP'den ihraç edilmesine ilişkin kararın alındığı dünkü Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) toplantısına, 15 üyeden 13'ünün katıldığı ve bir üyenin ret oyu verdiği öğrenildi. O oyu veren de CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse. 


Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan'ın başkanlığında gerçekleşen YDK toplantısına, üyeler Sumru Karaer ile Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan'ın katılmadığı belirtildi. 


Bazı üyelerin "kınama cezası verilmesi" önerisinin, çoğunluk tarafından kabul görmemesi üzerine, yapılan oylamada 12 üyenin "ihraç" yönünde irade beyan ettiği kaydedildi. 


Toplantıda, Çorum Milletvekili ve YDK üyesi Tufan Köse'nin ret oyu kullandığı öğrenildi. Köse'nin muhalefet şerhi yazdığı da kaydedildi.





(Yaygın Basın)

Son Güncelleme: 12.12.2014 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.