Bayat adayları için kilitlendi

AK Parti Bayat İlçe Teşkilatı, Genel Merkez tarafından Belediye Başkan Adayı olarak Ekrem Ünlü’nün isminin...

04 Şubat 2014 Salı 23:49
 Bayat adayları için kilitlendi


AK Parti Bayat İlçe Teşkilatı, Genel Merkez tarafından Belediye Başkan Adayı olarak Ekrem Ünlü’nün isminin açıklanmasının ardından bir toplantı düzenledi.

Açış konuşmasını yapan ve adaylık sürecinin Bayat’ta birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geçirildiğini belirten AK Parti Bayat İlçe Başkanı Sadık Memiş, “Birlik ve beraberlik içerisinde sürdürülen bu yarışta mevcut aday adaylarımız Sayın Mustafa İnce ve Sayın Ekrem Ünlü’ye teşekkür ediyorum. Bu günden itibaren AK Parti’den Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Ekrem Ünlü ile birlikte ilçemizde AK Parti belediyeciliğinin sürdürülmesi için seçim çalışmalarını tüm ilçe teşkilatımız ile birlik ve beraberlik içerisinde devam ettireceğiz.” dedi. 

Sadık Memiş’in ardından söz alan Mustafa İnce de seviyeli bir aday adaylığı süresinin yaşandığını, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti belediyeciliğinin Bayat’ta sürdürülmesi için aday olduğunu fakat Erdoğan’ın tercihine can-ı gönülden katıldığını ifade ederek, Ekrem Ünlü’ye başarılar diledi.

Adaylık sürecinde kendisine verilen destek için Bayat halkına teşekkür eden Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ise, şöyle konuştu; “Yeniden AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmemde teveccüh gösteren başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İl Teşkilatımıza, Milletvekillerimize, İlçe Teşkilatımıza ve desteklerini esirgemeyen tüm halkımıza teşekkür ederim. Diğer aday adayı Mustafa İnce ve İlçe Teşkilatı ile birlikte 30 Mart 2014 seçimlerini kazanacağız. Bayatımızı 5 yıldır olduğu gibi AK Parti belediyeciliği anlaşıyla yönetmeye talibiz. Bugüne kadar yapılan hizmetler artarak devam edecek ve tüm teşkilatla birlikte seçimi kazanacağız.”







Son Güncelleme: 04.02.2014 23:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.