‘Bayat için el ele, omuz omuza çalışacağız’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim çalışmalarını sürdürüyor.

28 Mayıs 2015 Perşembe 00:31
 ‘Bayat için el ele, omuz omuza çalışacağız’


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçelerde ziyaretlere devam eden MHP’liler Bayat’ta resmi kurum ve kuruluşlarda çalışan memurların yanı sıra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP İl Başkanı Bekir Çetin, MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Gök ve yönetim kurulu üyeleri 7 Haziran seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin memur, esnaf ve vatandaşlara yönelik politikalarını anlattı. MHP heyeti Bayatlıların sorunlarını dinleyerek halk tarafından yetki verilmesi halinde sorunları çözüme kavuşturacaklarını kaydettiler.

Ziyaretler esnasında bir vatandaşın, “ Güya  Çorum’un milletvekilleri var. Bizim huzurumuz yok. Şu ilçeye bakın köyden farksız bir durumda. Sürekli göç veriyoruz. Gençlerimiz çalışmak için başka illere gidiyor. Ne yapmışlar ki Bayat’a hiçbir şey yapmadılar” sözleri üzerine açıklama yapan MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, “Biz ülkenin hakkını, yetimin hakkını çalanlardan hesap soracağız. Bu ülkeyi çiçek bahçesi yapıp yaşamak mecburiyetindeyiz. Beni meclise gönderirseniz.Hakkınızı aramak ve sizin sesiniz olmak için elimden geleni yapacağım. Dualarınızı desteklerinizi bekliyoruz. Biz Bayat için el ele omuz omuza verip çalışacağız. Biz seçildikten sonra uğramayanlardan değiliz” dedi.




Son Güncelleme: 28.05.2015 00:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165