Bayat ilçe yolu ihale ediliyor

AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Çankırı-İskilip yolundan sonra (Çankırı-İskilip)...

30 Haziran 2015 Salı 18:02
 Bayat ilçe yolu ihale ediliyor


AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Çankırı-İskilip yolundan  sonra (Çankırı-İskilip) Ayrımı – Bayat İl Yolu’nun 13 Temmuz 2015 tarihinde İhale edileceğini duyurdu.


Uslu, yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi: “2 Kısım olarak ihalesini gerçekleştirdiğimiz Çankırı – İskilip yolundan sonra bu yoldan ayrılarak Bayat İlçemize bağlanan karayolunun 10 Km’lik kısmın ihale edileceği müjdesini veren Çorum Milletvekili Salim Uslu, “Verdiğimiz sözleri yerinde getirmeye devam ediyoruz. Bayat İlçemizin ulaşımını sağlayan Karayolunun yapım işi Bölge Müdürlüğümüzce 13 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecek. İş kapsamında; Toprak tesviye, Sanat yapıları ve Üstyapı işleri tamamlanmış olacaktır. İşin yer tesliminden sonra yaklaşık 5 ay sürede tamamlanması bekleniyor. Hayırlı uğurlu olsun” 



Son Güncelleme: 30.06.2015 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.