Bayat TOKİ’de arsa sorunu

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ile AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, AK Parti Çorum Milletvekili ve...

28 Ocak 2015 Çarşamba 10:37
 Bayat TOKİ’de arsa  sorunu


Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ile AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti.


İlçenin taleplerinin bir bir gerçekleştiğini belirten Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, “İlçemizin sorunları ve taleplerimiz sayenizde gerçekleşiyor. İlçe merkezimiz, Kunduzlu, Eskialibey ve 31 köyün içme ve kullanma suyu ihtiyacının karşılanacağı Kunduzlu Barajı projemiz devam ediyor. Şimdi de 77 bin dekar araziyi sulayacak Tımarlı 2. Kısım sulamasının ihalesinin müjdesini verdiniz.  Sosyal Güvenlik Merkezimizin de ihale süreci sonuçlandı. Çukuröz Köyü halkımızın da selamları var. ‘Köyümüz daha öncede yangın geçirdi. Ancak devleti hiç bu kadar yanımızda hissetmedik’ Diyorlar. Çankırı Yolumuzun ihalesi 9 Ocak’ta yapıldı. Çorum yolumuz Haramidere geçişinin yapımı devam ediyor. Bugün de (27.01.2015) Bayat- İskilip arası yolumuzun ihalesi yapılıyor. Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanımız Lütfi Elvan’da kongremizde projesi hazır olan ilçe girişi yolumuzun sözünü verdi. Size ve hükümetimize teşekkür ederiz. ” dedi.


Başkan Ünlü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çevre yardımları kapsamında çöp toplama aracı talep ederken, TOKİ Konut Projesi’nin arsa sorununun destek istedi.


AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu ise, “Yapılan ve yapılacak bu ihalelerle Bayat ilçemizin yol sorunu tamamen sona ermiş olacak. İçmesuyu ve sulu tarım alanında yaptığımız çalışmalar ilçenin kalkınmasına da büyük katkı sağlayacaktır. Sosyal Güvenlik Merkezi binamızın yer tahsisi ve ihale sürecini tamamlayarak sonuçlandırdık. 687 Bin TL’ye mal olacak. 2012 yılında heyelan yaşayan Tevekli Köyümüze 87 Konut, 44 Ahır ve Altyapını yapıyoruz. 8,2 Milyon TL’ye ihale edildi. Yakın bir süreçte temelini atacağız. Sel felaketlerinde ilçe merkezimizin etkilenmemesi için İlçe Merkezi Yerleşim Yeri ve Arazilerin Korunması işini de 19 Şubat’ta ihale edeceğiz. İlçelerimizin talep, ihtiyaç ve önceliklerine göre hizmete devam ediyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan çöp toplama aracı talebinizle ilgili de gerekeni yapacağız” dedi.


AK Parti Bayat İlçe Başkanlığı’na seçilen Fatih Balcıoğlu’nu da tebrik ederek, başarı dileyen Uslu, TOKİ Konut Projesi arsa sorununu  TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca’ya yönlendirdi.




Son Güncelleme: 28.01.2015 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.