‘Bayat’a hizmete devam edeceğiz’

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden seçilen Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü...

17 Nisan 2014 Perşembe 18:10
 ‘Bayat’a hizmete devam edeceğiz’


30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden seçilen Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Memiş, İl Genel Meclis Üyeleri İzzet Ünsal ve Erdoğan Köroğlu ile birlikte Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu makamında ziyaret ettiler.

Seçim sürecinde desteklerinden dolayı Uslu'ya teşekkür etti. Başkan Ünlü, yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında da bilgiler vererek, Karayolları ve Devlet Su İşleri ile ilgili taleplerini ileterek destek istediler.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu yeniden Bayat Belediye Başkanlığına seçilen Ekrem Ünlü'yü, İl Genel Meclisi’ne seçilen İzzet Ünsal, Erdoğan Köroğlu ve seçim boyunca yapılan çalışmalardan dolayı teşkilat adına Bayat İlçe Başkanı Sadık Memiş’i tebrik etti.

“Bayat ilçemize ve köylerimize koordineli ve uyumlu bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Taleplerinizi ilgili kurumların üst düzey yöneticileri ve ilgili bakanları ile görüşmeler yaparak desteğimizi sürdüreceğiz" diyen Uslu, taleplerle ilgili olarak görüşmeler yapacağını en kısa zamanda kendilerine dönüleceğini söyledi.





Son Güncelleme: 17.04.2014 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.