Bazı ilçelerin su ihtiyacını karşılayacak

Oğuzlar Göleti ilçenin ve çevre ilçelerin su ihtiyacını karşılayacak.

25 Ağustos 2018 Cumartesi 19:44
Bazı ilçelerin su ihtiyacını karşılayacak

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Milletvekilleri Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ile birlikte Oğuzlar Göleti’nde incelemelerde bulundu. Parti yöneticileri Oğuzlar ve çevre ilçelerin su ihtiyacına katkı sunacak gölet hakkında bilgi aldılar.

Oğuzlar Erenler Köyü Muhtarı Hüseyin Kula, Köye uğrayan AK Parti temsilcilerine hizmetten dolayı teşekkür ederek, “Allah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve sizleri başımızdan eksik etmesin sizlerin sayesinde bugünlerimize hamd olsun, köyümüzde konforlu bir yaşam içerisinde hayatımızı sürdürüyoruz.”dedi.

AK parti heyeti de muhtar ve vatandaşlara teşekkür etti.

Son Güncelleme: 25.08.2018 19:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.