BBP Düvenci'de SKM açtı

BBP Düvenci'de seçim çalışması yaptı.

12 Mart 2014 Çarşamba 16:22
BBP Düvenci'de SKM açtı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Düvenci Beldesi Seçim Kordinasyon Merkezi açıldı. Açılışa BBP Merkez İlçe Başkanı Aziz Döngel, Çorum Belediye Başkan Adayı Mustafa Ümit Kaleli, İl Genel Meclisi üyesi adayları  Nihat Argut ve Yaşar Okumuş, Çorum Belediye Meclisi adayları, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düvenci Belediye Başkan Adayı Mustafa Aytaş ve Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı açılışta kısa bir konuşma yapan İl Genel Meclis Üyesi Adayı Nihat Argut, İlçe Belediye Başkan adayı Mustafa Aytaş için destek istedi.

Düvenci Belediye Başkan Adayı Mustafa Aytaş ise, Düvenci beldesinin hakettiği konuma gelmesi için bu göreve talip olduğunu söyledi. Düvenci’nin sorunlarını bildiğini ve çözümün adresinin Büyük Birlik Partisi olduğunu belirten Aytaş, Düvencili’den destek istedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Düvenci Beldesi Seçim Kordinasyon Merkezi, konuşmaların ardından yapılan dualarla açıldı. BBP heyeti, açılışın ardından çeşitli ziyaretlerde bulundu.


Son Güncelleme: 12.03.2014 19:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165