BEKİR BOZDAĞ HAZIRLIĞI

AK Parti Merkez İlçe ve Bayat İlçe Kongresi’ne katılacak.

23 Ağustos 2017 Çarşamba 15:32
 BEKİR BOZDAĞ HAZIRLIĞI


MUSTAFA DEMİRER

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Başbakan Yardımcısı Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’ın 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü yapılacak AK Parti Merkez İlçe ve Bayat İlçe Kongresi’ne katılacağını bildirdi.

Merkez ilçe teşkilatı ve mahalle temsilcileri yönetim kurulu toplantısına katılan Karadağ, toplantıda hafta sonu yapılacak kongreler hakkında bilgi verdi.


BOZDAĞ BİR GECE MİSAFİRİMİZ OLABİLİR


Konuya ilişkin bilgi aldığımız Karadağ, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile dün görüştüğünü, programında bir değişiklik olmadığını, hafta sonu yapılacak kongrelere katılacağını söyledi.


4 KONGRE VE YAĞLI GÜREŞLER


Başbakan Yardımcısı Bozdağ’dan cumartesi günü yapılacak kongrelerden sonra bir gece Çorum’da misafir edilerek pazar günü yapılacak Sungurlu ve İskilip İlçe Kongrelerine de katılmalarını istediklerini vurgulayan Karadağ, “Sayın Başbakan Yardımcımız programının uyması halinde hem cumartesi hem de Pazar günü yapılacak ilçe kongrelerimize katılacak. Ayrıca Pazar günü belediyemizin organize ettiği yağlı güreş müsabakalarına katılma durumu var.” dedi.


Son Güncelleme: 25.08.2017 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-08-24 19:32:28

külcü en önde karşılar malum her hafta bekir bozdağ'ın yanına gidiyor ne derdi varsa

Avatar
ayıp 2017-08-24 09:11:29

eğer vekiller il başkanı bu ziyarette de havaalanı sözünü alıp bu sorunu çözemezlerse yazıklar olsun mutlaka çözülmeli mutlaka bu defa bu iş bitirilmeli

banner165