Bekiroğlu çıtayı yükseltti

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutuoğlu tarafından Çorum İl Başkan Adayı...

19 Ocak 2015 Pazartesi 18:21
 Bekiroğlu çıtayı yükseltti


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutuoğlu tarafından Çorum İl Başkan Adayı olarak ismi açıklanan Av. Rumi Bekiroğlu, Türkiye genelinde başarılı bir teşkilat olan Çorum teşkilatını, Türkiye üçüncülüğünden Türkiye birinciliğine taşıyacaklarını söyledi.


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’ın parti merkezinde düzenlediği basın toplantısında, kısa bir teşekkür konuşması yaparak, üstlendiği sorumluğunun öneminin farkında olduğunu belirten Bekiroğlu, yıllardır birlikte çalıştığı AK Parti Çorum teşkilatları ile birlikte uyum içinde çalışıp, üstlendikleri yükü başarıyla taşıyacaklarına inandığını bildirdi.


Ahmet Sami Ceylan başta olmak üzere kendisi için olumlu görüş bildiren herkese teşekkür eden Rumi Bekiroğlu, ayrıca kamuoyu yoklamalarında STK'ların gösterdiği teveccühü de bildiğini ve bunun için de STK'lara teşekkür ettiğini aktardı.


Bekiroğlu, 25 Ocak'ta yapılacak genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek, tüm Çorumlular'ı genel kurula davet ettiğini sözlerine ekledi.


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, parti merkezinde düzenlediği basın toplantısında, 25 Ocak'ta yapılacak İl Kongresi'nde Başkan adayı olarak açıklanan Avukat Rumi Bekiroğlu'nu tebrik etti.


Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, ilçe belediye ve teşkilat başkanlarının katıldığı toplantıda, kongre süreci hakkında bilgi vererek, güzel bir süreç ortaya konduğunu, diğer partilerin genel kurullarında kavgalar yaşanırken, partilerin kayyuma kalma riski yaşandığını, ancak AK Parti'de seviyeli bir süreç geçirdiklerini söyledi.


Yeni göreve gelen ilçe başkanlarını ve görevine devam eden ilçe başkanlarını da tebrik eden Ceylan, il başkan adayının merakla beklendiğini ve bu süreç içerisinde hiç bir payla yapmadan, kendisine verilen tüm görevleri sorgulamayıp, sadece parti ve memleket menfaatini gözeterek görev yaptığı söylediği Avukat Rumi Bekiroğlu'nun il başkan adayı olarak ilan edildiğini ifade etti.


Bu belirleme sürecinde dengeleri gözetmenin yanısıra, kamuoyunun da beklentilerini ve isteklerini dikkate aldıklarını hatırlatan Ceylan, Bekiroğlu'nun tecrübeli ve dürüst bir insan olduğunu sözlerine ekledi.


25 Aralık Pazar günü yapılacak olan genel kurulun saat 10,00'da Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirileceğini de duyuran Ceylan, tüm Çorumlular'ı genel kurullarına davet ettiğini belirtti.


KONGREYE KİMLER KATILACAK


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, 25 Ocak'ta yapılacak olan İl Başkanlığı kongresine Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve AK Parti Grup Başkan Vekili Naci Bostancı'nın katılacağını açıkladı.


BİR SORU ÜZERİNE...


Ceylan bir soru üzerine ikinci bir listenin çıkacağını zannetmediğini, çıkmasının da imkansız olduğunu anlatarak, "Başbakanımız'ın kararına karşı çıkacak kimseye müsade etmeyiz ve Başbakanımız'ın kararını yerde bırakmayız." dedi.


HİKMET DURGUN’A GEÇMİŞ OLSUN


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun'un Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalp ameliyat olacağını söyledi.


AGAH KAFKAS’A TEŞEKKÜR ETTİ


Durgun'a şimdiden geçmiş olsun dileğinde bulunan Ceylan, Hikmet Durgun'un Çorum'da ameliyat olmaya karar verdiğini anlatarak, "Sayın muhtarımızın ameliyatı ile ilgili görüşmelerimiz sırasında, hastanemizde bu zamana kadar 5 bin 25 anjiyo yapıldığını ve ayrıca da 302 kalp ameliyatının gerçekleştirildiğini öğrendik. Bu muazzam bir rakam. Bu kadar insanın Ankara'ya sevkli olarak gitmesinin kişisel zorluklarının yanısıra, maddi boyutu da yaklaşık 15 milyon TL'dir ki, KVC ünitemizin kuruluş maliyetinin 10 milyon TL olduğu düşünülürse, 1,5 yıl gibi bir sürede bu yatırımın hangi değerde bir yatırım olduğunu anlaşılacaktır. Sağlık konusunda maliyet hesabı yapılamaz ancak, bu rakamlar bile başarıyı ortaya sermeye yetmektedir. Bu işe vesile olan Başta eski Sağlık Bakan Yardımcımız Agah Kafkas olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.




Son Güncelleme: 19.01.2015 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2015-01-20 07:17:02

Sn.Rumi BEKİROĞLU'NA Yeni görevinde başarılar dileriz.Allah yar ve yardımcısı olsun.

Avatar
T 1999 2015-01-20 08:46:13

başkan ne diyor " kinci bir listenin çıkacağını zannetmediğini, çıkmasının da imkansız olduğunu anlatarak, "başbakanımız'ın kararına karşı çıkacak kimseye müsade etmeyiz ve başbakanımız'ın kararını yerde bırakmayız." diyor. demokrasi nerede allah aşkına hani milli irade püfffffffff