Bekiroğlu İskilip’te Milli İrade Nöbetinde

Çorum’da ki nöbet tüm ilçelerde devam ediyor. 15 Temmuz ülkemize karşı yapılan hain FETÖ Terör örgütü tarafından ülkemizin milli birlik ve beraberliğine, milli iradeye ve bağımsızlığımıza karşı asker kıyafetleri içerisine girmiş alçakların Askeri Kalkışma hareketi sonrası Türkiye teyakkuza geçti.

27 Temmuz 2016 Çarşamba 17:15
 Bekiroğlu İskilip’te Milli İrade Nöbetinde


Çorum’da ki nöbet tüm ilçelerde devam ediyor. 15 Temmuz ülkemize karşı yapılan hain FETÖ Terör örgütü tarafından ülkemizin milli birlik ve beraberliğine, milli iradeye ve bağımsızlığımıza karşı asker kıyafetleri içerisine girmiş alçakların Askeri Kalkışma hareketi sonrası Türkiye teyakkuza geçti. Tüm Türkiye’de olduğu gibi milyonlarca insan sokaklara dökülürken, Çorum halkıda 11 gündür bu kutlu nöbeti tutmaya devam ediyor.


AK Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu Çorum’da ki bütün ilçeleri ziyarette bulunarak mitinglere katılıyor. En son İskilip İlçesinde ki mitinge katılan Bekiroğlu’na İl Başkan Yardımcısı Adem Oğuzhan Kaya, Adem Candan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Akın, Ahmet Köksal İ l Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Kerep Ölçer, İlçe Başkanı. Mustafa Lek, İlçe Belediye Başkanı Recep Çatma, Teşkilatlarımız ve Milletimizle birlikteyiz mesajı verdi.


Bekiroğlu’nun açıklamaları şu şekilde ; “
Tarihte kitaplarda çok anlatılardı manda yönetimi diye eğer ki 15 Temmuz’da o hainlerin emelleri başarılı olsaydı, bugün darbeyle 20-30 yıl geri gitmiş bir ülkenin fertleri olacaktır. Bizler ya darağacında, ya cezaevinde işkenceler altında birer fert olacaktır. 15 Temmuz akşamı biz dedik ki; Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan biz buraya çıktık dedi. Bizler de kefenimizi giydik çıktık dedi. Canımız bu memlekete feda olsun diyoruz” dedi.

BEKİROĞLU OLÇOK’UN ŞEHADETİNİ ANLATTI

AK Parti İ Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Parti’nin yıllardır reklam çalışmalarını yürüten Çorum’lu hemşehrimiz Erol Olçok ve oğlu Abdullah Olçok’un nasıl şehit edildiklerini anlattılar.

“Erol OLÇOK’un akşam cep telefonları çalmaya başlıyor. Boğaz köprüsünde tanklar yürüyor, askerler millete saldırmaya hazırlanıyor. Ankara’dan uçaklar gidiyor, helikopterle milleti bombalıyor şeklinde haberi alınca Olçok o esnada evinde yemek sofrasında ve hanımına yemek sofrasından kalkıp diyor ki; “60 ‘da Menderesi astılar, 70’de muhtıra yaptılar, 80’de bi darbe daha yaptılar. Muhsin Yazıcıoğlu’nu öldürdüler, 28 Şubatı e-muhtarıları yaşattılar bu kez yapamayacaklar, ben buna mani olmaya gidiyorum” diyor. Hanımı ‘gitme’ diyor. Olçok ise gideceğim, ‘gideceğim gerekirse şehit olacağım’ diyor 16 yaşındaki Abdullah ‘baba ben seni yalnız göndermem bende geleceğim’ diyor ve ikisi boğaz köprüsüne gidiyorlar.


Görgü şahitleri anlattıklarına göre rütbeli hainler şerefsizler. Olçok’un karşıdan üzerlerine doğru gelince en öndeki kişiye soruyorlar kimsin? Ben Erol Olçok’ diyor.

Bekiroğlu; ‘Hain muhtemelen Erol Olçok’u tanıyor ve ikinci soruyu sormadan sıkıyor kurşunu, Bekiroğlu asıl üzüntü duyduğum olay yanında ki oğlu Abdullah, baba diye ağladığında Erol abinin oğlu olduğunu anladıklarında bir kurşunda ona sıkıyorlar’ Bunlar bu kadar adi, alçak ve şerefsizdir” dedi.

BİR BAŞKA YİĞİT ÇORUM’LUNUN HİKAYESİ

Bekiroğlu Erol Olçok’ı şehadete yürüyüşünü anlattıktan sonra, “Allah gani gani rahmet eylesin Çorumlu kardeşlerimizi defin ettik. Mustafa avcu kardeşimiz şehit olanlar arasında diyor ve bir başka kahramanlık örneğini İskiliplilere anlatıyor.” Şehit olmadan önce uçaklar alçaktan uçunca bomba tesiri ile camlar kırılıyor diyor ki ihtilal var, genç kardeşimiz bu tankların yürüdüğünü görünce ‘bu tanklara dur diyeceğiz kardeşim ben gidiyorum’ diyor, arkadaşları diyor ki nereye gidiyorsun kardeşim diyorlar.  Avcu ise ‘şehit olmaktan mı korkuyorsunuz’ diyor. Ben korkmuyorum gerekirse şehit olurum’ diyor ve meydana iniyor caddeden gelen ilk tankın önüne geçiyor ve dur diyor. Karşıdan bir kurşun ve şehit oluyor” diyor.

BU BASİT BİR DARBE OLAYI OLARAK GÖRMEYİN


AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, “100. yıl önce 60 ülkenin olduğu Osmanlıyı lime lime ettiler parçaladılar. Bu ecnebiler güçlü büyük bir Türk İslam Devleti istemiyorlar. Analar ağlasın istikrar olmasın huzur olmasın istiyorlar.


O gün seslenen Mehmet Akif Ersoy ‘KORKMA’ diye seslenmiştir. O gün korkmadık binlerce şehit verdik yine korkamadık bugün yine bazı uşaklar ve hainler sözüm ona ‘Yurtta Sulh Cihan da Sulh’muş densizlere bak fetöcülerin parolasıymış sözde” dedi.

 


Son Güncelleme: 27.07.2016 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.