Bekiroğlu özür diledi

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Genel Başkanı Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu...

21 Mayıs 2015 Perşembe 16:53
 Bekiroğlu özür diledi


AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Genel Başkanı Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun seçim mitingi öncesinde yaşanan olağanüstü güvenlik tedbirlerinin vatandaşları olumsuz etkilediğini belirterek, problemin kendilerine aktarılması üzerine gerekli girişimlerde bulunduklarını bildirdi.


Bekiroğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Sabah saatlerinden itibaren evlerinden çıkıp Abide Meydanı’ndaki miting alanına hareket etmeye çalışan halkımız zorluklar yaşamıştır. Yaşanan sıkıntıdan dolayı vatandaşlar şahsıma bu sıkıntıyı iletmiştir. Alınan güvenlik önlemleri gerekçesi ile kapatılan yolların gerekli olup olmadığı Emniyet Müdürlüğü’ne sorulmuş, tedbirlerin Başbakanlık Koruma Müdürlüğü talebi ile alındığı ifade edilmiştir. Ancak Başbakanlık Koruma Müdürlüğü görevlilerine sorulduğunda da sadece helikopter iniş alanı ve miting alanı ve güzergâhında geniş güvenlik önlemleri talep edildiği ifade edilmiştir.


Miting günü sabah saatlerinden itibaren şehrimizin trafiğe kapatılan güzergâhların yeniden açılması için gerek şahsım gerekse milletvekillerimiz yoğun çaba sarf etmişler ve bu müdahaleler neticesinde pek çok sokak ve caddenin trafiğe açılması sağlanmıştır. Yaşanan bu olumsuzluk hem merkezden hem ilçelerden hem de köylerden gelen halkımızı ciddi derecede rahatsız etmiştir. Miting alanının düzenlenmesinin dışında şehirde alınan trafik ve güvenlik tedbirlerinin İl Başkanlığımız ve AK Parti ile bir ilişkisi bulunmamaktadır. 30.000 kişiyi aşan katılımla miting yaparak Başbakanı’nı bağrına basan şehrimizde herhangi bir güvenlik sıkıntısı olasılığı bile düşünmüyoruz. Şehrimizde gösterilen bu gereksiz hassasiyetin gerekçesini ve taraflarını araştırıyor, her ne kadar bizden kaynaklanmasa da yaşanan bu sıkıntıdan dolayı şehrimizden özür diliyoruz.


Bütün zorluklara rağmen miting alanımıza intikal etmeye çalışan tüm hemşerilerimize özverilerinden dolayı teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.”



Son Güncelleme: 21.05.2015 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2015-05-21 17:15:39

sende il başkanı oldunya ne diyeyim. milletteki recep tayyip erdoğan sevgisi bu kadar bonkörce harcanmaz

Avatar
corum 2015-05-21 19:11:47

Hastaneye bile insanlar ulaşmakta zorluk yaşadı otobüsler işlemedi bu mu ya herşey miting mi

Avatar
eray bayrak 2015-05-21 19:21:19

O ne demek simdii sanami soracaklardi neyi varmis baskanimin allah omrunude yolunuda acik etsin.

Avatar
ak kadro 2015-05-21 22:38:20

Hazimsizliklara bende guzel maden suyu var rumi beyden iyisini yapacak varmi helal olsun calismalariyla kadrosuyla bir numara

Avatar
Adınız Soyadınız 2015-05-21 22:42:26

böyle devletin tüm imkanlarını tüm belediye işçilerini kullanarak miting yapılmaz ben hakkımı helal etmiyorum taa geceden yollar kapatılarak insanlar mağdur edilemez kefenle çıktığınız bu yolda neden bu kadar korkuyorsunuz hizmetkeri olduğunuz halktanmı korkuyorsunuz yoksa sürdüğünüz saltanatı kaybetmektenmi?

Avatar
Corum Olcay 2015-05-22 08:25:46

Hükümet'i temsil etmesi gereken Hükümet Partisi İl Başkanı'nın, göreve geldiği günden beri Çorum'a ve Çorum'luya eziyetten başka icraatı bulunmayanlara karşı hiçbir konuda etkisi yok, komik :) bildiğiniz küsler yani :) Ya birileri değişecek, ya da İl Başkanı; izleyip görelim :)

Avatar
Sarı Çizmeli Mehmet Ağa 2015-05-22 10:27:50

"her ne kadar bizden kaynaklanmasa da yaşanan bu sıkıntıdan dolayı şehrimizden özür diliyoruz." demiş ya... kimden kaynaklandı kardeşim? benden mi kaynaklandı?

Avatar
sessiz çığlık 2015-05-22 11:14:17

Paralel kadrolar yapmıştır eminim..