Bekiroğlu: ‘TPS’de başarılı olduk’

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Ankara’da partisinin...

31 Temmuz 2015 Cuma 15:29
 Bekiroğlu: ‘TPS’de başarılı olduk’


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Ankara’da partisinin il başkanları ve belediye başkanlarıyla görüştü.


AK Parti Genel Merkezi'nde 81 ilin il başkanları ile yapılan toplantıya  Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım katıldı.


AK Parti’den yapılan açıklamaya göre, toplantıda hem koalisyon süreci, hem de ülkede yaşanan son gelişmeler hakkında il başkanlarını bilgilendirildi. Daha sonra partili belediye başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları, il genel meclisi başkanlarının katılımı ile genişletilmiş il başkanları toplantısı yapıldı.


Toplantıda; AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu AK Parti teşkilatlarının TPS (Teşkilat Performans Sistemi ) kapsamında yaptıkları çalışmaları inceleyerek yapılan çalışmalar neticesinde başarılı olan illerin içinde Çorum İl Teşkilatının da olduğunu belirtti. AK Parti İl Başkanlığı Bölge 1.’si Türkiye’de 8. olarak başarısının devam ettiğini, İl Gençlik Kolları Başkanlığının Türkiye 1.’si olması nedeniyle İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım’ı tebrik ederek, parti teşkilatlarının durmaksızın çalışmalarına devam ettiğini, halka hizmet etme düsturunu hiçbir zaman bırakmadığını ve bırakmayacağını söyledi.



Son Güncelleme: 31.07.2015 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.