Bekiroğlu’ndan STK’lara oy kullanma çağrısı

AK Parti Milletvekili Aday Adayları’nı STK’lara soruyor. Parti merkezinde oluşturulan sandıklarda oy kullanacak olan STK...

23 Mart 2015 Pazartesi 10:37
 Bekiroğlu’ndan STK’lara oy kullanma çağrısı


AK Parti Milletvekili Aday Adayları’nı STK’lara soruyor. Parti merkezinde oluşturulan sandıklarda oy kullanacak olan STK yönetimleri, aday adayları arasından 4 isim tercih edecek. STK’ların tercihlerinin kendileri için çok değerli olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, “STK’ların tercihleri bizim için yol gösterici olacak. Tüm STK yönetimlerini bu sürece dahil olmaya ve tercihlerini belirtmeye davet ediyorum.” dedi.


Parti binasında oluşturulan sandıklarda oy kullanma işlemleri saat 09,00 itibariyle başladı. Saat 17,00’de sona erecek olan oy verme işleminden sonra, oy pusulalarının AK Parti Genel Merkezi’ne gönderileceğini açıklayan Rumi Bekiroğlu, “Şehrimiz için en uygun milletvekili adayını belirlemek için çalışmalarımız devam ediyor. İlimizin sosyal hayatının dinamizmi olan ve sosyal hayata yön veren sivil toplum kuruluşlarının tüm yönetim kurullarıyla birlikte görüşlerini alıyoruz. Buradan çıkacak sonuç bize yön verecek ve çalışmalarımıza ışık tutacaktır.” diye konuştu. 




Son Güncelleme: 23.03.2015 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165