Birlikte esnafı gezdiler

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile İl Başkanı Mehmet Karadağ, birlikte esnaf turu yaptılar.

21 Temmuz 2018 Cumartesi 01:01
Birlikte esnafı gezdiler

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile İl Başkanı Mehmet Karadağ, Gazi Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet ettiler.

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Ceylan ve Karadağ, daha çok hizmet etme azim ve kararlılığında olduklarını ifade ettiler.

Ceylan ve Karadağ, valilik binası karşında bulunan Sağlık Taksi durağında taksici esnafını ziyaret ettiler.

ÖTV MUAFİYETİ İÇİN TEŞEKKÜR

Ticari araçlara uygulanan ÖTV muafiyeti için teşekkür eden taksiciler, vatandaşa daha iyi hizmet etmek adına modeli geçmiş olan araçlarını yenileme imkânına kavuştuklarını söylediler.

CEYLAN, '80 BİN TAKSİCİ ESNAFI FAYDALANDI'

Yürürlüğe giren ÖTV muafiyetinin taksici esnafına yaradığını ifade eden AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, "Hükümet olarak sağladığımız ÖTV desteği ile ülke genelindeki yaklaşık 80 bin taksici esnafımızın 30 bini araçlarını yeniledi. Gece gündüz demeden vatandaşımıza hizmet eden tüm taksici esnafımıza ben de teşekkür ediyor ve yeniledikleri araçlarını kazasız ve belasız kullanmaları diliyorum" dedi.

KARADAĞ, 'UYGULAMA 2019 YILINA KADAR GEÇERLİ'

Çorum’da pek çok ticari taksinin yenilendiğine dikkat çeken Karadağ, “ 2019 yılı sonuna kadar sürecek olan bu uygulamadan şoför esnafının yararlanmasını istiyoruz. Bu uygulama hem esnafımıza hem de vatandaşımıza faydalı olduğu gibi ülke ekonomisi içinde iyi olduğuna inanıyorum” dedi.

ÖTV muafiyeti sayesinde araçlarını yenileme imkanı bulan taksici esnafının satın aldığı lüks otomobiller ile müşterilerine daha iyi hizmet verdiğini belirten Karadağ, artık Türkiye’de bu uygulama ile lüks araçların ticari taksi olarak kullanılmaya başlandığına kaydetti.

Son Güncelleme: 21.07.2018 01:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail baş çamlıca 2018-07-21 10:51:51

ne tuhaf tokalaşmak eleştiri yapan partilini iftar yemeginde tanımmazlıktan gel ve tokalaşma

Avatar
Osman 2018-07-21 12:24:47

Yüzde doksan değişecekmiş

Avatar
dayı 2018-07-21 16:00:18

dayı dayı bırak il başkanlığını tayyip baba hepinizi şutlayacak zaten.