‘Bizden beklenen vekil sayısını çıkartacağız’

AK Parti Sungurlu İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

09 Nisan 2015 Perşembe 14:24
 ‘Bizden beklenen vekil sayısını çıkartacağız’


AK Parti Sungurlu İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. 

Parti binasında yapılan toplantıya AK parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, İl başkan yardımcısı Av. İsmail Yağbat, İlçe Başkanı İlyas Özkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Özata, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, “Yeni Türkiye yolunda çıktığımız kutlu yolda Milletvekili adaylarımız tüm Çorum'un adayıdır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada birlik ve beraberlik içinde hareket ederek var gücümüzle çalışıp, genel merkezimizin bizden beklediği vekil sayısını çıkartacağız. Bizler her zaman partimizin davasını kendisine düstur edinmiş ve bu yolda hareket eden bir teşkilatız. Partimizin kuruluşundan bugüne girdiğimiz her seçimde oyumuzu artırarak çıtamızı yükselttik bu seçimlerde de çıtamız yüksek olacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından toplantıda milletvekilliği seçimleri öncesi yapılan çalışmalar, parti politikaları ve diğer konularda istişare gerçekleştirildi.





İHA

Son Güncelleme: 09.04.2015 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GÜrcan YAzgın 2015-04-09 15:16:42

mümkün değil sayın başkan.çorum halkını hiçe sayan vekil adaylarıyla biz yola devam etmeyeceğiz.akp nin çorumu hiçe saymasını,çorumlu seçmenlerini garanti görmesini,işini yaptıran akp li yöneticlerin çorumu terketmelerine göz yummayacağız.
3 vekil artık size lüks.

Avatar
Çorumlu 2015-04-09 15:55:11

siz bu adaylarınızla bırakın 4 milletvekili çıkartmayı 3 çıkartırsanız gene iyi.. ak parti çorum ne yazık ki kendi ayağına kurşun sıkmıştır.. mhp eğer kayrıcı yerine başka bir ismi aday koymuş olsa idi 3 milletvekili şansı hiç yoktu.. şimdi bekleyip ilksen ceritoğlunun performansını göreceğiz bakalım.. ahh ahh.. ne yazık ki 7 haziran çorum için bir heziet olacak..

Avatar
abc 2015-04-09 17:27:59

hayal edin 3 mv ni 2 alırsanız öpün başınızın üstüne koyun.milleti koyunmu zannediyosunuz 3 adayınızda ankarada kımden oy alacaksınız.artık yeter oy yok size işinize bakın.2-1-1 olur sende görevden alınırsın başkan yaz kenara

Avatar
Ahmet Hoca 2015-04-09 19:27:41

milleti hiçe saydınız.ankarada yaşayanları çoruma vekil yapacaksınız.bu ne kadar ayıptır.keşke mhp den ercan daşdan olsaydı da çorumluların koyun olmadığını görseydiniz.
bu seçimlerle akp ye ders vermek çorumlunun boynunun borcu...

Avatar
Sezer BAŞÇI 2015-04-09 19:30:43

akp kritik hata yaptı.çorumlular koyun değildir.mhp daha da büyük hata yaptı.çorumdan vekil çıkarma sansını elinin tersiyle itti.daha ne bu kayırıcı,vahapoğlu,şemşek sevdası...
çorumlular akp ye mesaj vermezse yakında yozgatın ilçesi oluruz.edep yahu sayın başkan

Avatar
Ahmet Türker 2015-04-09 21:11:47

ak parti tek başına iktidar ama Çorum'dan sadece bir vekil gönderelim. Mhp 2 yapsın CHP 1 yeter biraz ders vermek lazım yukardakilere Cahit kim yaaa hiç görmedim Ortaköy'de