‘Bizim işimiz zoru başarmak'

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Berat Uzun, Düvenci Belde Teşkilâtı ile Düvenci Belediye...

27 Şubat 2015 Cuma 14:41
‘Bizim işimiz zoru başarmak'


AK Parti Milletvekili Aday Adayı Berat Uzun, Düvenci Belde Teşkilâtı ile Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın’ı ziyaret etti. Perşembe Pazarı’nda esnaf ve halkla buluştu.


Zoru başarmak için yola çıktıklarını belirten Uzun, açıklamasında şöyle dedi: “Gün geçtikçe heyecanımız da, inancımız da artıyor. Halkımızla, teşkilatlarımızla buluştukça siyasetin, siyasetçinin vatandaş ile iç içe olmasının önemini daha iyi anlıyoruz.


Allah'ın izniyle de sözümüzün eri olacağız. Milleti ile kucaklaşmayı başaran AK Parti İktidarı'nın, Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın yolundan gidiyoruz ve gideceğiz.


AK Parti'nin bugünlere gelmesindeki en önemli faktörlerin başında teşkilatlarımız gelmektedir. Teşkilatlarımızı gördükçe davamızın daha da güçlenerek hedefimiz olan 400 vekil sayısına ulaşacağımıza olan inancımız artıyor.


Yeni Anayasa, Başkanlık Sistemi gibi hedefler için 7 Haziran seçimleri çok büyük önem taşıyor. AK Kadroların işi zoru başarmaktır. Bizi diğer siyasi partilerden de ayıran budur. AK Partiden önceki hükümetler 4 – 5 yıllık planlar yapamazken, bizim hedefimiz 2023, 2071’dir. Biz gençlere gösterilen hedefler AK Partinin ne kadar büyük bir oluşum olduğunu göstermektedir. 


Milletimizle Çorum'umuz için el ele verip, en iyiyi yapmak için çalışacağımıza söz veriyoruz. Hedefimiz Çorum’da 4’de 4. Zor gibi gözükse de İmkânsız değil. Bizim işimiz zoru başarmak.


Esnafımızla, İşçimizle, Memurumuzla, Köylümüzle, Kentlimizle el ele vererek gönüller yapacağız. Siyasetin Yolu Gönüller Yapmaktan Geçer. Halkımız kendisinden olana sahip çıkar, AK Parti Milletin Kendisi olduğu için 2002’den bugüne kadar tek başına iktidardadır. 


Bizlerde Milletin kendisi olacağız. Çünkü biz milletiz, millet ise biz”



Son Güncelleme: 27.02.2015 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.