Bozdoğan esnaf turunda

Seçim çalışmalarını Çorum'un dört bir yanında sürdüren CHP Milletvekili Aday Adayı Muharrem Bozdoğan...

27 Mart 2015 Cuma 09:41
 Bozdoğan esnaf turunda


Seçim çalışmalarını Çorum'un dört bir yanında sürdüren CHP Milletvekili Aday Adayı Muharrem Bozdoğan, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Tahtasız ve bir gurup partili ile esnaf turuna çıktı. Bozdoğan, esnafın halinden ancak kendisi gibi esnaf olan bir milletvekilinin anlayabileceğini söyledi.


Çorum merkezdeki bazı esnafları ziyaret eden Bozdoğan, “Şimdi önümüzde yine bir seçim var. Önce 29 Mart'ta CHP'nin adaylarını belirleyeceğiz, sonra ülkenin kaderini değiştirecek olan 7 Haziran seçimlerini yapacağız. İlk önce 29 Mart Pazar günü yapılacak olan aday belirleme seçimlerinde kime inanıyorsanız, kime güveniyorsanız, sizi mecliste hangi aday daha iyi temsil edecekse o adaya oy verin. 7 Haziran seçimlerinde ise bu hükümetten ülkeyi kurtarın.” diye konuştu.




Son Güncelleme: 27.03.2015 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.