‘Bu saygısızlık sadece bana yapılmadı’

MHP Belediye Başkanı Ercan Daşdan, temizlik işçileri ile görüşmesinin engellendiğini belirterek, “İçtima saatinden evvel...

24 Şubat 2014 Pazartesi 15:00
 ‘Bu saygısızlık sadece bana yapılmadı’


MHP Belediye Başkanı Ercan Daşdan, temizlik işçileri ile görüşmesinin engellendiğini belirterek, “İçtima saatinden evvel, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ın talimatıyla işçiler, normal saatinden erken dağıtıldı. Bu seçimi alacağım ve bu terbiyesizliğin hesabını soracağım.” dedi.

Dernek ziyaretinde, sabah saatlerinde yaşananları aktaran Daşdan, “Bu saygısızlık sadece bize yapılan bir saygısızlık değil, aynı zamanda işçi kardeşlerimize karşı yapılmış bir saygısızlıktır. Bu terbiyesizlik anlaşılır gibi değildir. Güçleri yetiyorsa, gelsinler vatandaşla da görüşmemizi engellesinler. Onlar engelledi diye ben temizlik çalışanları ile görüşemeyecek değilim. İnşallah bunların hesabını 30 Mart’ta soracağız.” sözleriyle yaşananların siyasi nezakete sığmadığını dile getirdi. 






Son Güncelleme: 24.02.2014 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.