Bunun hesabını sordular mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya Olağan Kongresi'nde isim vermeden CHP'yi eleştirdi

11 Mart 2018 Pazar 01:19
Bunun hesabını sordular mı?

AK Parti Antalya İl Kongresi'nde CHP Antalya Milletvekili Çorumlu Mustafa Akaydın’ın belediye başkanlığı döneminde düzenlediği ve toplumun tüm kesimlerinden yoğun tepki çeken bira festivalleri gündeme geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün partisinin Antalya Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, isim vermeden CHP'yi kastederek, "Hatırlayın Menderes Bey'den önce bira festivalleri oldu. Bira festivallerinden bir tanesinde de iki genç yavrumuz öldü, hatırlıyorsanız. Şu anda bunu çatısı altında barındıranlar bunların hesabını sordular mı? Ne yaptı Antalya, tekrar aslına döndü" dedi.

Vatandaşların kılık kıyafeti, dış görünüşü nedeniyle hor görüldüğü günlerin geride kaldığını belirten Erdoğan, "Milletimiz hiçbir zaman özüne, ruhuna, karakterine yabancı ideolojilerin peşine düşmemiştir" dedi.

Kaynak: Yaygın Basın

Son Güncelleme: 11.03.2018 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mutlu aydın 2018-03-11 15:56:32

İç iç zıbar adı demokrasi