Büyük fotoğrafa bakarak karar verin

AK Parti Teşkilatı'nın Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü personeli ile buluşmasında, Çorumlu'nun 24 Haziran seçimlerinde yerele değil büyük fotoğrafa bakarak karar vermesinin önemine dikkat çekildi.

19 Haziran 2018 Salı 16:47
Büyük fotoğrafa bakarak karar verin

AK Parti Teşkilatı, Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personelle bayramlaştı.

Ziyarete, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ,  Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit, Park ve Bahçeler Müdürü Eyüp Aytekin, Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı ve Hak-İş İl Başkanı Mustafa Köroğlu ve daire amirleri katıldı.

AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, ülkede huzur ortamının devam etmesi için seçimlerde mutlak suretle doğru tercih yapılmasını istedi. Muhalefete de göndermeler yapan Ceylan şöyle devam etti; “Oy vermeniz vermemeniz hiç önemli değil, ben her zaman olduğu gibi sizlere bir telefon kadar yakınım. Önemli bir dönemece girdik. Şu anki seçim Çorum’a ne yapılıp ne yapılmadığının tartışılacağı seçim olmaktan çıktı. Bu zamana kadar bir çok şey yaptık yapacağız da bu bizim işimiz. Bu seçim hakla batılın seçimi haline geldi. Bu seçim Türkiye’nin bölünüp parçalanıp yok edilecek sürece mi girecek yoksa 16 yıldır devam eden istikrar Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü bir meclisle Cumhurbaşkanlığına devam mı edecek ona karar vereceğiz. Bu seçim hac ile hilalin seçimine döndü. Bu seçim pazara gittiğimizde bomba patlayacak mı patlamayacak mı ona döndü. İki önemli şey vardır. Biri sağlık bir diğeri de huzur. Ülkede huzur olmazsa hiçbir şey olmaz. 15 Temmuz’da kimlerin ne yaptığı ortaya çıktı. İçimizdeki hainler ortaya çıktı. 15 Temmuz’da bombaların patladığında ölen arkadaşlarımızın hangi partiden hangi ırktan olduğunu daha sonradan öğrendik. Her ırktan insan var. Terörün partisi, ırkı, dini olmaz. Ben sizin bütün sorunlarınızı biliyorum. Hepimiz biliyoruz. Bunların hepsini oturur, konuşur ve çözeriz. Ama yaşayacak başka ülkemiz yok. Bu ülke karışırsa o sorunları da çözme şansımız olmaz. 15 Temmuz gerçekleşseydi, bugün biz canımızın, namusumuzun derdine düşmüştük. Kim ne derse desin siz bizim insanımızsınız. Biz sizlerle beraber ağlayıp, beraber gülüyoruz. Sizler bu ülkeyi böldürmeyeceksiniz. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili adayı Sera Kadıgil var. Sosyal medya hesabından ‘En nefret ettiğim söz Şehitler ölmez vatan bölünmez’ diyor. O şehitler olmazsa sen bu paylaşımı yapamaz, İstanbul’da ayaklarını uzatıp oturamazsın. Ezandan neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz.? Ülkenin milli değerlerinden neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz.?  O partinin Cumhurbaşkanı adayı ise günde vakit namazımız var ama 17 vakit camiye girip çıkıyor. Camilerde fotoğraf çektirerek geziyor. Muharrem İnce’ye gülmek serbest. Zaten adam komik olduğu için o kadar kalabalık topluyor. Adam her gün Cuma namazına gittiğini söylüyor. Büyük fotoğrafa bakmamız lazım. Geleceğimiz için, yarınlarımız için, çocuklarımız için büyük resmi görün. Bu ülke elden giderse bir daha geri gelmez. Bu anlattıklarımı yakınlarınıza anlatın. Birde anlatmamız gereken bir diğer konu oy pusulaları var. Oy kullanırken Recep Tayyip Erdoğan’ın yer aldığı fotoğrafın altına mührü basacaksınız diğer pusulada ise AK Parti yazısının altına mührü basacaksınız”

KARARINIZ ÇOK ÖNEMLİ

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yoğun tempo ile çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Başkan Gül ise “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz çok yoğun şekilde çalışıyor. Biz sizlerin çalışmalarından son derece memnunuz. Bayramlarınızı tebrik ediyor. 24 Haziran’da vereceğiniz kararın çok önemli olduğunu hatırlatmak istiyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

100 YILIN SEÇİMİ

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen bayramlaşmada personele hitaben konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ da, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Çorum’dan rekor oy beklediklerini tekrarladı. Bu seçimin 16 Nisan’da verilen kararın devamı olduğunu dile getiren Karadağ “Esnaf ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Küçük Sanayi Sitesine yaptığımız ziyarette 2 esnafımızın tartışmasına şahit oldum. Esnaflarımızdan biri Ak Partili bir diğeri ise CHP’li, arkadaşımıza şu soruyu sordum ve samimice mertçe cevap vermesini istedim. “Kılıçdaroğlu ya da Muharrem İnce ülkenin başına gelse Recep Tayyip Erdoğan’dan daha mı iyi yönetir ülkeyi, daha mı iyi yaşarız, daha mı rahat ederiz, daha mı iyi iş buluruz” Dedi ki;  “Ben Kılıçdaroğlu’na güvenmiyorum ama oy veriyoruz.” Bir CHP’li dahi mertçe cevap verdiği zaman Recep Tayyip Erdoğan’dan bu ülkeyi daha iyi yönetecek birinin olmadığını görüyor. Bu seçim milletvekilliği seçimi değildir. Bu seçim son 100 yılın seçimidir. Bu seçim milletvekilliği seçiminden daha ziyade Türkiye Cumhuriyeti yönetim şekli sisteminin nasıl olacağının seçimidir. 16 Nisan’da bir karar vermiştik. Şimdi ise onu oyluyoruz. Ya devam diyeceğiz ya da kaos ortamına yeniden dönüş diyeceğiz. Bu seçimin ardından belediye seçimleri var. Bu seçimlerde iyi bir oy alırsak o güçle Çorum Belediyesi’de dahil tekrar AK Parti belediyeciliği devam edecek. Biz biriz, beraberiz. Çocuklarınızın geleceği için destek bekliyoruz” dedi.

SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise seçimin önemine değindi. 24 Haziran seçimlerinde sandıkları patlatacaklarına inandıklarını dile getiren Akar “Çok yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. 24 Haziran’da birlik ve beraberlik içerisinde sandıkları patlatacağız. Bu seçim çok önemli, bu seçim bütün dünyadaki mazlum Müslümanların umudunun Türkiye’de olduğu bir seçim. Herkes bunun farkında oluğunun bilincindeyiz” dedi.

Son Güncelleme: 19.06.2018 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ky 2018-06-20 09:51:16

yerel e bakılırsa oy kaybının ne kadart çok olacağını yerel in ne kadar başarısız oldugunu görmüşler nihayet

Avatar
Kenann 2018-06-20 12:35:59

Bu fotoğrafta sen gözükmüyorsun, yalnız Cumhurbaşkanı var.. ne olacak şimdi.

banner165