‘Çağdaş yönetime ihtiyaç var’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhan Şenatalar dün Çorum'a geldi.

29 Kasım 2014 Cumartesi 09:58
 ‘Çağdaş yönetime ihtiyaç var’


CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhan Şenatalar dün Çorum'a geldi.


CHP İl binasında toplantı yapan Şenatalar CHP'nin yerel sorunları yerinde inceleyerek verimini yükseltmeye çalıştığını söyledi.  Toplantıya Bursa CHP Milletvekili Turhan Kaya, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Meclis Üyesi Zeynep Altıok, CHP Çorum İl Başkanı Cengiz Atlas ve parti yöneticileri katıldı.


Toplantıda konuşan CHP Çorum İl Başkanı Cengiz Atlas da, ziyaretin sebebinin 2015 seçimleriyle alakası olmadığını belirtirken, vatandaşların başta ekonomik olmak üzere sorunlarını dinlemek ve çözüm geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi.


TÜRKİYE'NİN ÇAĞDAŞ YÖNETİME İHTİYACI VAR


CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhan Şenatalar da, 2015 seçimlerinin Türkiye için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Türkiye'nin 21. Yüzyıla yakışır, çağdaş bir yönetime ihtiyacı var. 2014 yılında Türkiye'nin en temel sorunları gitgide artıyor. İktidar paralel yapı dediği oluşumu tırpanlamak bahanesiyle amacıyla hukuk ve emniyet birimlerinde kadrolaşmaya çalışıyor. Hukukun egemenliğini kaldırmaya onun yerine egemenlerin hukukunu kurmaya çalışıyorlar. CHP olarak bizler barış, kaynaşma ve kardeşlikten yanayız. " dedi.


Açış konuşmalarının ardından toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti.





Son Güncelleme: 29.11.2014 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165