Çanakkale kongresini Yıldırım yönetti

Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı AK Parti Çanakkale 6.Olağan İl Kongresi'ni Murat Yıldırım yönetti

22 Ocak 2018 Pazartesi 16:50
Çanakkale kongresini Yıldırım yönetti

AK Parti Çanakkale 6.Olağan İl Kongresi AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Genel Başkan Yardımcısı-Parti Sekreteri Fatih Şahin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, Grup Başkanvekili Bülent Turan,Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Koordinatör Milletvekili Fehmi Küpçü, Teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Tekirdağ, Balıkesir, Bolu, Edirne, Kırklareli İl Başkanları, Eski İl Başkanları, Kurucular ve çok sayıda partilinin katılımı katılımları ile dün gerçekleştirildi.


Divan Başkanlığını Teşkilat İşleri Başkan Yardımcısı -Marmara Bölge Sorumlusu eski Çorum Milletvekili Murat Yıldırım’ın yaptığı kongrede divan başkan yardımcılığını Çanakkale Koordinatörü Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü yaptı. Divanda Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız, İl Gençlik Kolları Başkanı Mefail Ceyhan, İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün’de görev aldı.
Kongreye tek liste olarak giden AK Parti’de mevcut başkan Yeşim Karadağ delegelerin oyları ile bir dönem daha AK Parti Çanakkale İl Başkanı seçildi.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.