‘Çankaya’ya Ekmelettin İhsanoğlu çıkacak’

MHP İl Başkanı Vahit Demiran, 11 Ağustos tarihinde Çankaya’ya çıkacak yeni Cumhurbaşkanı’nın...

08 Ağustos 2014 Cuma 16:02
 ‘Çankaya’ya Ekmelettin İhsanoğlu çıkacak’


MHP İl Başkanı Vahit Demiran, 11 Ağustos tarihinde Çankaya’ya çıkacak yeni Cumhurbaşkanı’nın Prof. Dr. Ekmelettin İhsanloğlu’nun olacağını söyledi.


Parti merkezinde düzenlediği basın toplantısında, ülkücülerin İhsanoğlu’na oy vermeyeceği yönünde dedikodular çıkartıldığını aktaran Demiran, “Aramıza nifak sokmaya çalışıyorlar. Ülkücü’nün tanımı tektir ve tüm ülkücüler kayıtsız şartsız Prof. Dr. Ekmelettin İhsanoğlu’na oy verecektir.” dedi.


MHP Merkez İlçe Başkanı Bekir Çetin, Kadın Kolları Başkanı Adalet Avcı, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtbaş ve bazı partililerin de hazır bulunduğu basın toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Çorum ziyaretini ve cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendiren MHP İl Başkanı Vahit Demiran şunları söyledi; “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Çorum programı birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde tamamlanmıştır. Bu birlikteliğimiz, MHP’nin Çorum’da birinci parti olacağının göstergesidir. Ayrıca seçimlerden Çorum’da ve Türkiye genelinde birinci çıkacak isim de Prof. Dr. Ekmelettin İhsanoğlu’dur. Buna inancımız tamdır.


Diğer partiler de canla başla bu çalışmayı yapıyor. Bizzat bunun şahidiyiz. Öyle Saat Kulesi’nin dibinde toplanmakla bu iş olmaz. Kürsülerden ve reklam panolarından yumruk sallayıp, Ey Işid, Ey İsrail, EY ABD demekle kimseyi yolundan çeviremezsiniz. Devlet demir yumruğunu gösterip, askerlerimizin şehit edilişinin hesabını uluslararası hukukun kendine verdiği meşru müdafaa hakkıyla hesap sormalıdır.


Bizler korkak bir millet değiliz. Bu caniler yarın Türkiye’ye de saldırır. Devlet kadife eldivenini çıkarıp, demir yumruğu ile canilerin üzerine vurmalıdır.


Ülkücüler arasına nifak sokuyorlar, ülkücüler Sayın Ekmelettin İhsanoğlu’na oy vermeyecek diyorlar. Ülkücüler kayıtsız şartsız İhsanoğlu’na oy verecektir. Kimse harhangi bir hevese kapılmasın. Dün ülkücüleri ayaklarının altına alanlar, bugün kazanamayacaklarını anlayınca ülkücülere övgü düzer oldu. Ülkücüler asla bu numaraları yutmayacaktır.


TBMM’de Iğdır Milletvekilimiz’e 60 kişi birden saldırdılar. Hiç kimse kaba kuvvetle ülkücüleri hizaya getirebileceğini zannetmesin. Keser döner sap döner, bir gün hesap döner. Herkes aklını başına alsın, gün gelir bunların hesabı sorulur.”





Son Güncelleme: 08.08.2014 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yokheri 2014-08-08 16:41:55

siz ne içtiyseniz bizede verin daha düne kadar saadetçiydin şimdi ülkücü oldun birde hayal görüyosun daha ne diyimki :d:d

Avatar
Balyoz 2014-08-08 21:51:13

oturduğunuz yerden mi çıkacak ekmeleddin i̇hsanoğlu,çalıştığınız görmedik. seni oraya kim getirdi hala anlamış değilim. ki̇msenin anladığınıda sanmıyorum. oturarak muaffak olan tek canlı tavuklardır...

Avatar
hastasıyız 2014-08-08 22:41:07

doktorum bu kaçıncı partin ,bu güne kadar tahminlerinde isabet kaydetmedin ya doktorluğunu yap,olmadı emekli ol emlaktende anlıyon,ama siyaset yapma beceremiyon heri.

Avatar
oğuz 2014-08-16 13:52:55

sayın il başkanımızın ilk partisidir.sadece saadetten akp yi bölmek amacı ile meclise aday olmuş,ama saadete üye bile olmamıştır.kaldı ki başkanımız bu davanın her alanında maddi ve manevi gücü ile her zaman yanımızda olmuştur.çok da iyi doktordur.sadece çorumda değil diyaliz sektöründe türkiyede duayendir.çorum dışında birçok yerde tedavi yapmaktadır hastalara.helal kazancı ile de partimize katkıda bulunmaktadır.başkanımızı kıskanmayın.dua edin çocuklarınız da başkanımz gibi başarılı bir doktor olsun.

Avatar
DR.VAHİT DEMİRAN 2015-06-24 11:42:41

ağzi olan konuşuyor.hayatimda mhp den başka bi̇r parti̇ye üye olmadim.farkli bi̇r parti̇den beledi̇ye mecli̇si̇ne aday olmamin sebepleri̇ni̇ yüz defa anlattim.sağir sultan anladi.si̇z öyleyse parti̇mi̇zdeki̇ mi̇lletveki̇lleri̇mi̇zi̇n daha önce hangi̇ parti̇lerde si̇yaset yaptiklarina,hatta hangi̇ parti̇lerden daha önce mi̇lletveki̇li̇ olduklarina bi̇r bakin.ağzim var di̇ye konuşuyorsunuz.ben geldi̇ği̇m noktaya bi̇lgi̇mle ve alinteri̇mle çalişarak geldi̇m.si̇yasetten hi̇çbi̇r yarar sağlamadiğim gi̇bi̇,maddi̇ ve manevi̇ zarar gördüm.yazdiklariniz kiskançlik sebebi̇yledi̇r.kiskanmayin,çalişin,si̇z de bi̇r baltaya sap olursunuz belki̇.