Çarenin adresi Erdoğan ve partisi

AK Parti Milletvekili adayı Erol Kavuncu, 24 Haziran seçimlerinin varlık-yokluk meselesi olduğunu bildirdi.

13 Haziran 2018 Çarşamba 14:57
Çarenin adresi Erdoğan ve partisi

AK Parti Milletvekili adayı Erol Kavuncu, 24 Haziran seçimlerinin önemini değerlendirdiği basın açıklamasında, “24 Haziran sadece Türkiye açısından değil, tüm umudunu Türkiye’ye bağlamış Ümmet açısından da önemli bir tarihtir. Dünya mazlumlarının ümidi olan Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın omzuna yüklenen yüke omuz verip, Ümmet davasının zafer kazanacağı bir gündür.” dedi.

24 HAZİRAN VARLIK YOKLUK SEÇİMİ

24 Haziran’ın varlık yokluk seçimi olduğunun altını çizen AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, özellikle son 200 yılın en önemli seçimi vurgusunu yaptığı 24 Haziran için, “24 Haziran seçimleri son 200 yılın en önemli seçimi. Bu seçim sadece Türk Milleti’nin umut bağladığı bir seçim değil, Ümmet’in umut bağladığı, tüm mazlumların dualarında yer alan varlık yokluk seçimidir.” diye konuştu. 

Dünyanın gözü önünde cereyan eden çok ağır zulümlerin yaşandığına işaret eden Erol Kavuncu, açıklamasında şunları dile getirdi; “Dünyada Müslüman coğrafyasının kan gölüne döndüğü bir zaman dilimini yaşıyoruz. Mesele basit sözcüklerle, cümlelerle ifade edilir olmaktan çıkmıştır. Bu mesele basit bir iktidar kavgası değil, bu mesele başta Türkiye’nin varlık yokluk meselesi, onun ardından da Ümmet coğrafyasının umut meselesi haline dönüşmüştür. 

Bu seçimi özellikli kılan birinci husus Türkiye’nin önemli bir makasın eşiğinde olması, yeni bir sistemle birlikte daha da güçlü, dünya liderleri klasmanına çıkmasıdır. İkinci husus ise tarih boyunca bu milletin yüklendiği Ümmet’e baş olma görevinin üzerimize yüklediği sorumluluklardır. 

KİMSE SORUMLULUKTAN GERİ DURMAMALI

Bugün dünya milletleri mazlum ve zalim olarak ikiyi ayrılmış durumdayken, zalimin oku dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çevrilmişken, bu milletin istikbalini düşünen hiçbir sağduyu sahibi vatandaşımız bu sorumluluktan geride durmamalıdır. 

Peki zalimin oku bizim liderimizin ve ülkemizin üzerindeyken, mazlumun duasının gücünü yok mu sayacağız. Bizim en büyük gücümüz, kendi inancımızın yanı sıra, Ümmet coğrafyasından sağanak yağmur gibi üzerimize yağan hayır dualarda gizlidir. 

Gün mücadele günüdür, gün yeniden dirilişin günüdür. Gün bu vatan için can vermiş yiğit şehitlerimizden ve gazilerimizden helallik isteyip, onların bıraktığı davanın neferleri olarak kale burçlarını terk etmeme günüdür. 

Birisi çıkıp, elini vicdanına koyarak 24 Haziran’da kime oy vermemiz gerektiğini parti ve şahıs ismi vermeden anlatsa, hem vallahi hem billahi o adres bizi Ümmet’in tüm yükünü sırtlamış olan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a ve partisine götürecektir. 

MİLLET TARİHİ SORUMLULUĞUNUN FARKINDA

Şu mübarek Ramazan ayının sonunda kavuşacağımız bayramın, tüm Ümmet’in huzurla kutlayacağı bir bayrama dönüşmesi için 24 Haziran’ın gerçek önemini idrak ederek yol yürümeliyiz. Somali’nin, Suriyeli ve Filistinli mazlumların, Arakan’da katledilen kardeşlerimizin, Doğu Türkistan’da akla hayale gelmedik işkencelere maruz kalan tüm kardeşlerimizin umudu bizdedir. Tarih boyunca üzerine aldığı bu kutlu sorumluluğu harfiyyen yerine getiren ecdadın torunları olan bu millet, iş kendine düştüğünde her türlü fedakarlığı yerine getirip, sorumluluğunun gereğini yaptığına tarih şahittir. 

Şimdi sıra bizde, ecdadımızdan devraldığımız bu sorumluluğu ilelebet yaşatmak için 24 Haziran’da sandık başında olacağız. Çok şükür her tuttuğumuz elin ve her baktığımız gözün bu sorumluluğu taşıdığını gördük, partimize olan teveccüh ve güvenin göstergesi şudur ki, millet Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın omzundaki ağır sorumluluk yükünün farkında ve O’nu bu kutlu yolda asla yalnız bırakmayacak. Okçular Tepesi’ni yalnız bırakmayıp, şehitlerimizden bize miras kalan bu vatanı kimseye çiğnetmeyeceğiz, yavrularımızın umutlarının söndürülmesine asla müsaade etmeyeceğiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.