Çatı Aday’a İsrail sorusu

AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun CHP, MHP ve...

07 Temmuz 2014 Pazartesi 14:41
 Çatı Aday’a İsrail sorusu


AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun CHP, MHP ve paralel yapının adayı olduğunu, İsrail'i kollar ve korur açıklamaları ile niyetini açıkça ortaya serdiğini ifade etti.


"Allah aşkına İsrail ve Filistin arasında tarafsız olunabilir mi? Bu nasıl bir mantık, nasıl bir Müslüman bakışı." diyen Yıldırım, Anitta Otel'deki iftar yemeğinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin mesajlar verdi.


İsrail'in Filistinli gence benzin içirip canlı canlı ateşe verdiğini hatırlatan Yıldırım, İhsanoğlu'nun "İsrail-Filistin meselesinde tarafsız kalmalıydık" dediğini belirterek, "2 gün önce Filistinli gence benzin içirip canlı canlı ateşe veren katillere karşı biz nasıl tarafsız kalabiliriz? Bizim bu konuda tarafsızlığımız mümkün değildir. Tüm bunları dikkate alarak gece gündüz çalışmak zorundayız. Her seçimde desteğini artırarak veren hemşehrilerimizin bu seçimde de desteğini artırarak devam ettireceğine yürekten inanıyoruz." dedi.



 

Son Güncelleme: 07.07.2014 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165