Çatma, Uslu'ya teşekkür etti

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Halk Eğitim Merkez Müdürü Kadir Çatal ile birlikte Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ettiler.

22 Haziran 2016 Çarşamba 17:17
Çatma, Uslu'ya teşekkür etti


İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Halk Eğitim Merkez Müdürü Kadir Çatal ile birlikte Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ettiler.


Üreterek Meslek Eğitime Devam ediyoruz


İskilip Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Çatal yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “2015-2016 eğitim-öğretim yılında 166 adet kurs düzenledik. Bu kurslardan şimdiye kadar 1021 erkek ve 1026 bayan olmak üzere toplam 2050 kişi yararlanmıştır. Amacımız daha çok vatandaşımızın bu kurslardan yararlanmasıdır. Çalışmalarımız bu yönde devam etmektedir. Halk Eğitim Merkezimizde verdiğimiz hizmetle kursiyerleri meslek sahibi yaparken, ürettiğimiz çok sayıdaki ürünü de yurt içine pazarlamaktayız. Merkezimize her zaman büyük katkı ve destekler sağladınız için teşekkür ederiz” dedi.


Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Çatma ise, “Çorum’a ulaşımımızı sağlayan Haramidere geçişindeki 3 km sıcak asfalt çalışmamız başladı. Şehir içi yollarımızın 15 Km’lik sıcak asfalt yapım ihalesini 27 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştiriliyor. Kutluözü ve Yeniceköy gölet planlama çalışmaları yapılıyor. İlçemize vermiş olduğunuz destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Uslu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçelerimizin talep ve önceliklerine göre hizmet etmeye çalıştık. Bundan sonrada imkânlar ölçüsünde hizmete devam edeceğiz. İlçelerimizin birincil önceliklerini, ihtiyaçlarını siz yerel yöneticiler daha rahat gözlemleyebiliyor ve taleplerinizi bizlere iletiyorsunuz. Bizler de imkânları talepleriniz doğrultusunda ilimize aktarmaya çalışıyoruz.


Çorum-İskilip Yolumuzun Tamamını İhale Etmeyi Planlıyoruz


İskilip ilçemizin Karayolu talepleri her zaman önceliğimizde yer aldı. Çankırı yolumuz iki kısım olarak başladı. Ancak Çorum – İskilip karayolumuz yaşanan teknik, idari, bürokratik, kamulaştırma, yüklenici kaynaklı sorunlar sürecin uzamasına sebep oldu.  İşin tasfiye süreci önümüzde günlerde gerçekleşmiş olacak. İş kapsamında Çorum – İskilip karayolumuzun 26 km’lik kısmı ihale edilmişti. İkmal işi kapsamında karayolumuzun tamamı olan 52 km’nin sıcak karışım asfalt olarak yapımı için bölge müdürlüğümüz hazırlık yapıyor. Bu sayede yolun tamamının ihale edilmesi sağlayarak yaşanan gecikmenin telafi edilmesini de sağlamayı düşünüyoruz. Alt yapı çalışması büyük oranda tamamlanan İskilip şehir içinin yaz sezonu iyi değerlendirilerek asfaltının tamamlanarak İskiliplilerin toz ve çamurdan kurtarılması gerekiyor” şeklinde konuştu.


Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Çorum'a geliyor


Milli Eğitim Bakanlığı ve Halk Eğitim Merkezi ile ilgili taleplerin değerlendirilmesi için Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’i Çorum’a davet etiğini belirten Uslu, “Sayın Bakan Yardımcımızla önümüzdeki cumartesi günü İskilip ve Çorum’da olacağız”dedi.


 

Son Güncelleme: 22.06.2016 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165