Çavuşoğlu'ndan Kafkas'a iltifat

Agah Kafkas, yakın arkadaşı Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun seçim çalışmalarına destek vermek üzere Antalya'ya gitti.

20 Haziran 2018 Çarşamba 14:01
Çavuşoğlu'ndan Kafkas'a iltifat

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti Çorum eski Milletvekili Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Çorum’dan sonra Antalya’da seçim çalışmalarına katıldı.

Aynı zamanda yakın arkadaşı olan Dış İşleri Bakanı AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun seçim bölgesinde yaptığı çalışmalara destek vermek üzere Antalya’ya giden Kafkas, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem de AK Parti’ye destek istedi.

Bir haftadır Antalya'da bulunan Kafkas, Çavuşoğlu ile birlikte turizmciler, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri, TESKOMB  ve TESK'e bağlı 1300 esnaf başkanı ile düzenlenen toplantılara katıldı.

Çavuşoğlu, Kafkas'ın kıyafeti ile ilgili iltifatta bulundu.

Son Güncelleme: 20.06.2018 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2018-06-20 21:01:20

Kafkas çok etkiliyse reisten Çorum’a havaalanı adaletsizliğini gidermesini istesin...

Avatar
bir bilen 2018-06-20 14:34:19

eee iltifat neymiş!!!

banner165