Çay sohbetinde gündem yerel seçim

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Albayrak Caddesi Tesbihciler Çayevi'nde eski siyasetçiler, yerel basının bazı temsilcileri ve esnafla buluştu.

20 Eylül 2018 Perşembe 13:12
Çay sohbetinde gündem yerel seçim

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Albayrak Caddesi esnafını ziyaret etti, talep ve sorunlarını dinledi.

AK Parti’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Tesbihciler Çayevi’nde Çorum eski Milletvekili Adnan Türkoğlu, CHP eski il başkanlarından  Osman Samsunlu, Uğurludağ eski Belediye Başkanı Mehmet Kiday ile Şeker İş Sendikası Şube Başkanı Sefer Kahraman, bölge esnafı Tuncay Yalçınkaya, Ziya Beyaz, Murat Softa, Hamdi Kır ve İdris Satılmış ve  yerel basından Mehmet Yolyapar, Mehmet Güley, Mustafa Külcü, Ali Atan, Elvan Şimşek’le sohbet eden Karadağ, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili istişare yaptı.

Karadağ, CHP eski İl Başkanı Osman Samsunlu ve eski Milletvekili Adnan Türkoğlu ile sohbet ederek, kendisine iletilen bazı talepleri de aldı.

Samimi bir atmosferde geçen sohbette konuşan Karadağ, şöyle dedi; “AK Parti’nin seçimlere her zaman hazır olduğunu ve her an bir seçim olacakmış gibi sahada çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

AK Parti olarak her fırsatta esnaf ve halk ile bir arada olmaya gayret ettiklerini dile getiren Karadağ, “AK Parti’nin 17 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte sahada yapılan çalışmaların yatmaktadır. Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye'nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyor, sorunları yerinde tespit etme imkanımız oluyor. 24 Haziran seçimlerinde istediklerini elde edemeyen dış güçler şimdi de Türkiye’nin ekonomisine darbe yaparak bizleri yıpratmaya, bölmeye, ekonomik baskı kurmaya çalışıyorlar, “Bu baskıları da vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın desteğiyle atlatacağız. Vatandaşlarımız esnaflarımız bu yapılan oyunların farkında her zaman olduğu gibi yine birbirimize kenetlenerek ülkemiz geleceği için gereğini yaparak güçlü Türkiye için mücadelemize devam edeceğiz. Esnafımıza bizlere karşı göstermiş oldukları misafirperverlik içinde ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Karadağ, "AK Parti 17 yıldır halkın teveccühü sayesinde bugünlere geldi. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK Parti’nin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı. Yine Türkiye AK Parti ile günü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi.”

Son Güncelleme: 20.09.2018 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165